Çaylar Ceylan'dan

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, Aşağı sanayi ve Osmancık Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

19 Haziran 2018 Salı 20:25
Çaylar Ceylan'dan

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl ve İlçe teşkilat yöneticileri ile birlikte Aşağı Sanayi ve Osmancık Caddesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ceylan, her zaman yanlarında olduklarını ve sıkıntıları çözeceklerini söyledi. Ziyaretlerde bir çay ocağına giren Milletvekili Ceylan, vatandaşlara kendi elleriyle çay ikram etti.

Milletvekili Ceylan’ın davranışı bazı vatandaşlar tarafından ‘Hep böyle isteriz’ şeklinde karşılık buldu. Siyasetçilerin her zaman halk gibi yaşamasının gerekli olduğunu belirten esnaf, bu noktada Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı takdir ettiklerini de söylediler.

Bir esnafın 24 Haziran’da AK Parti’nin sandıktan büyük bir oy oranı ile birinci çıkacağını belirterek, ‘Boşunuza kendinizi yıpratmayın, 24 Haziran’ı bayram yapacağız’ şeklindeki sözlerin üzerine Ceylan,  “Biz Milletimiz ve vatanımız için çalışıyoruz. Çünkü bize bizden başka dost yok, başka gidecek memleketimiz de yok. O yüzden bir ve diri olmalıyız. Bizi yıkmalarına asla izin vermemeliyiz” diye karşılık verdi. Ceylan ve beraberindekiler daha sonra seçim çalışmalarına Osmancık Caddesi ile devam etti.

Osmancık Caddesi ziyaretinde ise bir esnaf Milletvekili Ceylan’a, Çorum’dan kopmadığı için teşekkür ederek, gül hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 2018-06-20 08:15:57

Reklam kokan hareketler bunlar. üstelik acemice. Senin ne kadar burnu havada ve kibirli olduğunu herkes biliyor. Güneşin balçıkla sıvanmayacağı gibi, senin kibirin de bu tür hareketlerle örtülemez.

Avatar
Murat 2018-06-20 14:43:24

Ne kadar samimi bı tablo gözlerim yaşardı maşAllah seçim yaklaştı ASC milletvekilligi hariç her işe soyundu . Sen dua et 1 sırasın 3 olsaydın görürdüm ben seni..!

Avatar
Selam. Ve dua ile 2018-06-20 23:09:28

Kaç sefer aradınızda telefonunuza çıkmadı adam her hafta sonu burda Çorum’da işinin başında Çorumlunun içinde ayıptır günahtır iftira atmayın

banner165