Ceritoğlu, gençleri kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve...

19 Mayıs 2015 Salı 14:15
 Ceritoğlu, gençleri kutladı


AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

Milletvekili Adayı Ceritoğlu, "Bağımsızlık mücadelemizin, kurtuluş savaşının başlangıcı olan ve gençlere duyulan güvenin kanıtı olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm genç kardeşlerimi, tüm hemşerilerimizi saygılarımla selamlıyorum.

İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır.

Bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak görüyor, bu anlayış içinde hareket ediyoruz.

Bizim en temel görevimiz, gençlerimize çok daha kalkınmış, çok daha gelişmiş, çok daha müreffeh bir ülke bırakmaktır. Ülkemiz de, özellikle son 13 yıl içinde, hükümetlerimizin üstün gayretleriyle bir çok alanda devrim niteliğinde önemli reformlar gerçekleştirildi. Bununla birlikte gençliğe ve spora yapılan yatırımlar da örnek bir ülke haline geldik.

Alınan bu önemli başarılarla birlikte hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi her alanda çok daha ileri bir seviyeye taşımak olacaktır. İnanıyorum ki bu hedefte gençlerimiz, ülkemizin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklardır.
AK parti 2002 yılından beri güçlü ve büyük Türküye için çalışıyor. 19 Mayıs’ta yola çıkan bayrağı bir adım ileriye taşımak için çalışıyor. Seçme ve seçilme yaşında yaptığı değişikliklerle bu yürüyüşü gençlerle el ele sürdürüyor.

Güçlü bağımsız ve Büyük Türkiye yolunda kanlarını canlarını ortaya koyan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.





İHA

Son Güncelleme: 19.05.2015 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.