Ceritoğlu Kunduzhan’da destek istedi

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kunduzhan mahallesini ziyaret etti.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 10:58
 Ceritoğlu Kunduzhan’da destek istedi


AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kunduzhan mahallesini ziyaret etti. 

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Boyraz ve bir grup partilinin de hazır bulunduğu ziyarette mahalle muhtarı Kadir Akçal ile görüşen Ceritoğlu, mahalle ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

7 Haziran’da sandığın milletin önüne geleceğini dile getiren Ceritoğlu, “Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemlidir. Yeni ve güçlü Türkiye için Ak Partimizin 2023 hedefleri için hep birlikte omuz omuza olmalıyız. Hepimizin bildiği gibi Ak Parti Hükümeti şimdiye kadar çok büyük başarılara imza atmıştır ve bundan sonra da Türkiye muhakkak daha hızlı koşacak, daha hızlı mesafe alacak ve 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacaktır. Şunu hepimiz biliyoruz; başarmak için hedefimiz olmalıdır. Eğer hedefimiz yoksa başarma şansımız da olmayacaktır, AK Parti kadrolarını meclise ne kadar güçlü yollarsanız, meclis de o kadar güçlü sesimiz çıkar” dedi.

Genelde AK Parti hükümetinin, yerelde AK belediyelerin güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Ceritoğlu, çalışmalarıyla ülke genelinde örnek projelere imza atan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye de teşekkür etti.

Kunduzhan Mahalle Muhtarı Kadir Akçal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceritoğlu’na başarılar diledi. Akçal, ziyarette Devane 2. etap konutlarında yaşanan otopark sorunu hakkında Ceritoğlu’na bilgi vererek yardım istedi.




İHA

Son Güncelleme: 25.05.2015 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.