Ceritoğlu, Tunceli için atakta

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt, Tunceli’nin fahri Milletvekili oldu.

29 Ocak 2016 Cuma 15:58
Ceritoğlu, Tunceli için atakta

 AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt, Tunceli’nin fahri Milletvekili oldu.

Yapılan açıklamaya göre, Hatırlanacağı üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Afyonkarahisar kampında, 1 Kasım seçimlerinde AKP'nin milletvekili çıkaramadığı Şırnak, Hakkari ve Tunceli'ye fahri milletvekili 'atanacağını' açıklamıştı.

Davutoğlu’nun açıklaması üzerine ilk adım atıldı ve AK Parti’nin Milletvekili olmadığı Tunceli iline AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt’un fahri milletvekili olarak görevlendirilmesine karar verildi.

Kurt’a verilen görev üzerine AK Parti Çorum Milletvekilleri TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt ayağının tozuyla ilk ziyaretini AK Parti Tunceli il Başkanı Erkan Eroğlu ile il Seçim İşleri Başkanı Erhan Öz’e yaptı.

Ziyarette Eroğlu ile Öz, Kurt’a verilen fahri milletvekilliği görevi nedeniyle tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.Tunceli’nin fahri Milletvekili olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Kurt ise Çorum kadar bundan sonra Tunceli’nin de Milletvekili olacağını her iki ilinde sorunlarına eşit yaklaşımda bulunarak, sorunların çözümü hususunda mecliste elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyarette ayrıca sıcağı sıcağına Tunceli’nin sorunları da masaya yatırılarak istişare de bulunuldu.

Son Güncelleme: 30.01.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.