Ceritoğlu, üniversitelilerle bir araya geldi

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 18:25
 Ceritoğlu, üniversitelilerle bir araya geldi


AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. 

Çorum’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu, Turgut Özal İş Merkezi’nde üniversite öğrencilerinin konuğu oldu.

Türkiye’nin geleceği bugünden daha güzel olacağına inandığını ifade eden Ceritoğlu, “İnanıyorumki gençlerimizin vizyonu, üretkenliği ile milli ve manevi değerlere sahip çıkması bizi bu yolda başarıya taşıyacaktır. Gençlerimizin ay yıldızlı bayrağı göklerde daha güçlü dalgalanması için en iyisini yapmak için gayret göstereceğine gönülden inanıyorum” dedi.

Gençlerle birlikte olduğunda hep söylediği bir nasihatının olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Gençler öz değerleriniz olsun. öz saygınız olsun. Öz güveniniz olsun. Özgüveniniz, özsaygınız ve öz değerleriniz varsa hiç tereddüdünüz olmasın ki başarılı birer birey olursunuz” diye konuştu.

Ülke zenginliklerinin en önemli kriterini eğitimli insan gücünün oluşturduğunu dile getiren Ceritoğlu, bu nedenle üniversite eğitiminin önemli hale geldiğini dile getirdi. Türkiye’nin genç nüfusu ile Avrupa'nın en önemli ülkesi olduğunu dile getiren Ceritoğlu, Türkiye’nin ve aziz milletin, eğitilmiş gençlerin hizmetleri ile daha da ileriye gideceğini sözlerine ekledi.


CERİTOĞLU’NDAN GÜLABİBEY MUHTARI DURGUN’A ZİYARET


AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Gülabibey mahallesi muhtarlığını ziyaret etti. 

AK Parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye ilksen Ceritoğlu, mahalle muhtarı hikmet Durgun ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhtarların devletle, millet arasında bir köprü olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Halkı da en yakından tanıyan sizlersiniz. Bizim için muhtarlarımız çok önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız” dedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Ceritoğlu, Gülabibey mahallesi ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Ceritoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin temel misyonunun demokrasinin çıtasını yükseltmek, ekonomiyi büyütmek, kalkınma ve refah ortamını daha ileri noktalara taşımak olduğunu belirterek bunun sağlanması ve istikrarın sürmesi için de AK Parti olarak bu seçimlerde Çorum’da daha güçlü çıkmak zorunda olduklarını söyledi.

AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında Çorum’da her alanda yatırım yapıldığını kaydeden Ceritoğlu, “Ekonomide güven ve istikrar çok önemlidir. Esnafımız Ak Parti iktidarından önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Artık o günlere geri dönmek istemiyor. AK Partiye olan desteği artırmalıyız ki Çorum’uz daha fazla yatırım alsın” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 18.05.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.