Ceritoğlu’na yoğun ilgi

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları Seydim köyünü ziyaret etti.

29 Mayıs 2015 Cuma 18:40
 Ceritoğlu’na yoğun ilgi


AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları Seydim köyünü ziyaret etti. 

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ında hazır bulunduğu köy ziyaretinde Ceritoğlu’na, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

2002 yılından bugüne kadar Türkiye’nin çok büyük mesafe kat ettiğini dile getiren Ceritoğlu, “AK Parti’den önce neredeyse iflas etmiş bir Türkiye vardı. Yazar kasaların fırlatıldığı, borcunu ödeyemediği için insanların kendini yaktığı bir ülke vardı. Hastanelerin durumu içler acısıydı. İnsanlar hastane kuyruklarında hayatlarını kaybediyordu. Yolların durumu hepiniz biliyorsunuz. Bugün ülkenin her tarafına duble yollar yapıldı. Hastanelerde insanlarımız rehin kalmıyor. Öğrencilerimiz kitaplarını sıralarında buluyor. Kısacası AK Parti ile Türkiye çağ atladı. Birileri konuştu, AK Parti hizmet üretti” şeklinde konuştu.

Çorum’un kalkınmasında kadınlara büyük görevler düştüğünü kaydeden Ceritoğlu, milletvekili seçildiğinde kadın ve gençlerin önünü açacak, istihdamlarını artıracak projeler üzerinde çalışacakları açıkladı.

7 Haziran seçimlerinde Seydimlilere sandığa gitmelerini çağrısında bulunan Ceritoğlu, “Özellikle hanım kardeşlerimize seslenmek istiyorum.Bu seçimler önemli. Sadece Çorum değil, Türkiye için değil dünya mazlumları için de bu seçimler son derece önemli. Bu yüzden ev ev gezeceğiz, kapı kapı dolaşacağız. Türkiye'nin nereden gelip, bugün nereye gittiğini Türkiye'de istikrar ortamının bozulması halinde ülkenin neler kaybedeceğini anlatacağız. Türkiye’de güven ve istikrar ortamının devam etmesi için AK Parti’nin bu seçimlerden de zaferle çıkması gerekiyor. Bu seçim beraberinde yeni anayasayı ve başkanlık sistemini beraberinde getirecek. Sandıklara sahip çıkacağız. Sadece partimize değil, davamıza da sahip çıkacağız” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 29.05.2015 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165