Ceritoğlu’ndan hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü görevine atanan Yahya Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07 Kasım 2016 Pazartesi 21:20
 Ceritoğlu’ndan hayırlı olsun ziyaretleri


AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü görevine atanan Yahya Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Müdürlüğün bundan sonra yapacağı yatırımlar ve çalışmalar hakkında Milletvekili Ceritoğlu’na bilgi veren Çoban, huzurevlerinin azlığından dolayı sıkıntıların olduğunu ve taleplerin karşılanamadığı kaydetti.


İlçelere yapılacak yaşam merkezlerinden bahseden Çoban, bir vatandaş tarafından Osmancık İlçesi’nde yapılacak huzurevi ile sıkıntıların biraz olsun azalacağını ifade etti.


Uygulanan projelerin tamamlanması sonucunda taleplerin çoğunun karşılanacağını anlatan Çoban, “ Müdürlüğümüz olarak kamuoyunda fazla gündeme gelmiyoruz ama bu yıl sadece yaşlı bakım hizmetlerine 42 milyon ödeme yaptık. Sosyal Eğitim destek kapsamında yapılan yardımlar, şehit ve gazi yakınlarının talepleri gibi birçok işler Müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır” dedi.


Müdürlükte yapılan hayır kısımlarına kendini odakladığını belirten Çoban,” İşimizin fazla olduğunu biliyoruz ama yaptığımız işlerinde sevabı fazla, bizler bu sevaplardan faydalanmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu.


Yahya Çoban’a hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Ceritoğlu, her yerin bir çalışma kuralı olduğunu ve bu kuralın bozulmadığı sürece başarının geleceğini söyledi.


Seyfettin Zengin'e hayırlı olsun ziyareti


AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sosyal Etüd ve Proje Müdürü olarak atanan Seyfettin Zengin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Ziyarette, Sosyal Etüd ve Proje Müdürü olarak atanan Seyfettin Zengin, Milletvekili Ceritoğlu’na gündemlerinde olan projeler konusunda bilgi verdi.


Zengin, projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi noktasında mesai arkadaşları ile birlikte gerekli çalışmaların acil şekilde yapıldığını kaydetti.


Kamu ve Sivil toplum kuruluşlarının proje yapmaları konusunda hızlı bir çalışma yapılması gerektiğini belirten Ceritoğlu, Çorum olarak projelerden yeteri kadar faydalanılmasını sağlamak adına çok çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.

Özcan Kuşcu’ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne Yahya Çoban’dan boşalan Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Özcan Kuşcu’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.


Özcan Kuşcu, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.


Çorum Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ünde hazır bulunduğu ziyarette Ceritoğlu, Şube Müdürlüğü görevinde başarılı olan Kuşcu’nun Müdür Yardımcılığı görevinde de başarılı olacağına inandığını söyledi.

 


Son Güncelleme: 07.11.2016 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165