Ceritoğlu’ndan Pehlivan’a hayırlı olsun ziyareti

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:52
 Ceritoğlu’ndan Pehlivan’a hayırlı olsun ziyareti

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ceritoğlu’na ziyaretinde, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım eşlik etti.

Milletvekili Ceritoğlu, konuşmasında, Pehlivan’a yeni görevinde başarılar dilerken, gündeme dair yer alan konular hakkında da hasbihal ettiler.

PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekili Ceritoğlu’ndan Pankobirlik’in çiftçilere daha iyi ve verimli hizmet edebilmesi için bazı konularda destek olmasını istedi.

Bekiroğlu’nun Babasına Geçmiş Olsun Ziyareti

Ceritoğlu, hastanede tedavi gören İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun babası Bekir Böcek’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette; AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Türker, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Yücel, Ünal Nalçacı, Uğurludağ İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun’da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Milletvekili Ceritoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanlığının çıkartmış olduğu "15 Temmuz Büyük Millet Büyük Destan" bültenini inceleyerek, 15 Temmuz ülkemizin karanlık çevreleri tarafından yapılan kalkışma hareketine karşı şanlı tarihimize destansı bir kahramanlık ile milletimizin tanklara, uçaklara, mermilere göğsünü siper ederek vatanına, bayrağına, toprağına, devletine, demokrasiye sahip çıktığını ifade etti.

Hazırlanan bu bülten ile tekrar yaşanan olayları hatırladıklarını kamuoyuna milletimizin yazdığı destanı unutturmamak adına yaralı bir çalışma ve diğer illerimize de örnek teşkil edeceğini belirten Ceritoğlu, İl Başkanı Bekiroğlu’na hazırlanan bülten için teşekkür etti.


Ceritoğlu, Kına Gecesine Katıldı

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kına gecesine katıldı.

Ceritoğlu, üniversiteden hocası olan Prof. Dr. Ahmet Başaran ve Prof. Dr. Nurşen Başaran çiftinin oğulları Doktor Mert Başaran ile Çorumspor’un eski kulüp müdürü Mustafa Koşar ve Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Naime Koşar çiftinin kızları diyetisyen Nazlı Koşar’ı mutlu anlarında yalnız bırakmadı.


Genç çiftlere mutluluk dileyen Milletvekili Ceritoğlu, Başaran ve Koşar ailelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 

Son Güncelleme: 31.08.2016 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165