ÇESOB’tan AK Parti ziyareti

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) yönetimi dün AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

02 Eylül 2014 Salı 11:20
ÇESOB’tan AK Parti ziyareti


Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) yönetimi dün AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ı makamında ziyaret etti.


ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç öncülüğündeki ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı oda başkanları da katıldı.


Ziyarette konuşan Yalçın Kılıç, Esnaf Odaları ve Birlik seçimlerinin beraberlik içinde tamamlandığını hatırlatarak kendisini ilk tebrik eden isimlerden birinin de AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan olduğunu söyledi.


İktidar partisinin Çorum’daki temsilcisi olan Ahmet Sami Ceylan’ın esnafın problemlerine karşı son derece duyarlı olduğunu vurgulayan Kılıç, “Esnafımız adına gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” dedi.


AK Parti İl Başkanı’nın Çorum’a yön veren bir isim olduğunu belirten ÇESOB Başkanı Kılıç, Cumhurbaşkanı Seçimi’nde elde edilen başarıda Ceylan’ın önemli bir payı olduğunu kaydetti.


Çorum’a yapılan yatırımları dikkatle takip ettiklerini dile getiren Kılıç, yeni hastanenin ilerleyen süreçte esnafa yönelik de önemli yansımaları olacağına işaret etti. Kılıç, demiryolu meselesinin de esnafın beklentileri arasında yer aldığına dikkat çekti.


Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da kutlayan Kılıç, “Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.


CEYLAN: ‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, esnaf ve sanatkârların Çorum’un temel taşları arasında yer aldığını söyledi.


“Her zaman esnafımızın yanındayız” diyen Ceylan, en büyük sivil toplum kuruluşu olarak nitelendirdiği ÇESOB’la uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


 Nezaket ziyaretinden dolayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ceylan, şöyle konuştu:


“Başarılı hizmetleriyle Çorum esnafının takdirini kazanan ve yeniden aynı göreve seçilen ÇESOB Başkanımız’ı bu vesile ile bir kez daha kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.


Esnafımızın şahsımıza gösterdiği teveccühten mutluyum. Yaptıklarımızı görev olarak görüyorum. Esnaf kökenli olmam, bu hususta duygusal bir bağ sağlıyor. Bundan sonra da her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğim.


Yeni Türkiye, ülkemizin küllerinden doğuyor. 12. Cumhurbaşkanı seçilen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin merasimine katılmanın onurunu yaşadık. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ise 12 yılda yapılan icraatlara yenilerini ekleyeceğine inanıyor, Cenab-ı Hakk’tan başarılar diliyoruz.


Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Çorum halkı yüzde 64 gibi bir oy oranıyla alnımızı ak etti. Çorum’da, genellikle her seçimde Türkiye ortalamasının yaklaşık 10 puan üzerinde bir oy aldık. Cumhurbaşkanı Seçimi’nde ise bu oran yüzde 12’yi buldu. Elde edilen bu başarıda emeği geçen tüm teşkilatımıza ve Çorum halkına teşekkür ediyorum.”






Son Güncelleme: 02.09.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165