Cevher Dodurga’da istişare yaptı

AK Parti’den aday olması beklenen eğitimci-işadamı Timur Cevher istişarelerine devam ediyor.

04 Şubat 2015 Çarşamba 11:44
 Cevher Dodurga’da istişare yaptı


AK Parti’den aday olması beklenen eğitimci-işadamı Timur Cevher istişarelerine devam ediyor. Hafta sonu AK Parti Dodurga İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Cevher, İlçe Başkanı Abdullah Uysal ve parti teşkilatı tarafından karşılandı.


Samimi ve dosthane geçen ziyarette yaptığı konuşmada Cevher, şunları dile getirdi; “Önümüzde tarihi bir fırsat var. Yeni Türkiye'nin dinamiklerini oluşturacak, ümmetin ve mazlumların umutlarını yeşertecek bir yolculuğun içindeyiz. Yeni Türkiye'nin Yeni Anayasasını mutlaka inşa etmeliyiz. Bunun için Meclisteki sayımızı kesinlikle artırmalıyız. Toplumun tüm kesimlerine Yeni Türkiye'yi, Yeni Anayasa'yı anlatmalı, desteklerini almalıyız. Unutmayalım; oy kurşundan güçlüdür.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Abdullah Uysal da, Cevher'in günün değil davanın adamı olduğunu belirterek, “Partimize gece gündüz çalışan, maddi manevi tüm imkanlarını seferber eden Timur Cevher beyin alacağı karar ne olursa olsun yanında olacağız.” dedi. 





Son Güncelleme: 04.02.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.