Ceylan Bayat’tan başladı

Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarına Bayat’tan başladı.

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:35
Ceylan Bayat’tan başladı


AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarına Bayat’tan başladı.


Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkezi tarafından 2. sıradan Çorum Milletvekili Adayı gösterilen Ahmet Sami Ceylan, teşkilatlar tarafından da büyük bir heyecanla karşılandı.


İlk olarak Bayat Atıf Hoca Erkek Kuran Kursu'nda mezuniyet törenine katılan Ceylan, kursiyerlerin mezuniyet belgelerini vererek hafızları tebrik etti.


Bayat Atıf Hoca Kız Öğrenci Yurdu'nun da temel atma törenine katılan Milletvekili Adayı Ceylan, beraberindeki protokol üyeleri ve partililerle birlikte inşaata ilk harcı koydu. Mezuniyet ve temel atma törenlerine Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın da katıldı.


BAYAT BELEDİYESİ'NE ZİYARET


Törenin ardından Bayat Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Ceylan, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'den ilçede yapılan çalışmalar, belediyenin faaliyetleri, beklentiler ve sorunlar hakkında bilgi aldı.


Ceylan'ın her zaman yanlarında olduğunu, kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Ünlü, kendisini milletvekili, hatta bakan olarak görmek istediklerini vurguladı.


Ekrem Ünlü, "Bize yapılanı asla unutmayız. Hele de bize yapılan iyilik olursa hiç unutmayız. Ahmet Sami Ceylan'ın büyük iyiliklerini, faydasını gördük. Yolunuz açık olsun. Bayat yanınızda, dimdik duruyor" dedi.


Ceylan ise, yerel yönetimlerin sadece yol, asfalt, altyapıdan ibaret olmadığını, AK Partili belediyelerin sosyal ve kültürel yönleriyle de ön plana çıktığını anlatarak, Bayat Belediyesi'nin de güzel işlere imza attığını, Bayat'ın her geçen gün büyüyüp güzelleştiğine tanık olduklarını söyledi.


Başkan Ekrem Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylan ve beraberindekilere teşekkür etti.


PARTİLİLERLE İSTİŞARE


AK Parti İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Ceylan, parti yöneticileri ve üyelerle istişare yaptı. Toplantıda 1 Kasım seçimleri öncesi yapılacak çalışmalar ve izlenecek yolun haritası çizildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


Toplantıya; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı.


Bayat'ta büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılanan Ceylan, ilçenin kalkınması, geleceğe hazırlanması, sorunlarının çözülmesi noktasında ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını dile getirerek, Bayatlılar’ın desteğini ve duasını istedi.


AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelmesi gerektiğinin altını çizen Ceylan, Bayat teşkilatının çalışmalarından ve duruşundan her zaman memnun kaldıklarını, Bayat'ın her zaman AK Parti'ye en yüksek oy veren ilçeler arasında yer aldığını kaydetti.


Ceylan, Bayat'ın AK Parti hükümeti döneminde aldığı yatırım ve hizmetlerle geri kalmışlık zincirini kırarak gelişmeye, büyümeye başladığını ifade ederek, "Tek derdimiz bu davaya hizmet etmek, ilçelerle birlikte Çorum'a birşeyler katmaktır" dedi.


Bayat'ın hizmet açısından hakkını aldığını, bu ilçeye hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Ceylan, "Bayat, hizmet ala ala belli bir seviyeye geldi, geri kalmışlık zincirini kırdı, kendi ölçeğindeki ilçelerin seviyesine geldi. Bayat'a daha fazla destek vermemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.



Son Güncelleme: 21.09.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.