Ceylan'dan sert uyarı geldi

Çorum AK Parti Teşkilatı 'yerel seçim' gündemi ile parti binasında toplandı.

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:33

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Teşkilatı, partili milletvekilleri, belediye başkanları yerel seçim hazırlığı için toplantı yapıyor. Hürriyet Meydanı’nda 27 Mayıs darbesi şehitlerini anmak için yapılan basın açıklamasının ardından il binasına geçen AK Partili yöneticiler yerel seçim gündemi ile toplandı. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, partili belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ açılış konuşmasında “14 ilçe 2 belde tümünü alacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ise, 2023 hedefleri için 31 Mart yerel seçimleri kilometre taşı olduğunu söyledi.

Milletvekili Oğuzhan Kaya da “Düsturumuz işimizi iyi yapmak olmalı. Sahada olmak, sabırlı olmak, kibir ve enaniyetten uzak durmak. İyilik etmek ve tevekkül etmek. Seçimler için çalışacağız. Herkesin bir planı olabilir. Planların en iyisini Allah yapar. Kazanan AK Parti olsun diye çalışacağız. Böyle olunca mutlaka Allah bize yardım edecektir.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Adnan Menderes ve Recep Tayyip Erdoğan benzetmesi yaptığı konuşmasında, “Menderes gibi Tayyip Erdoğan da ‘yeter söz milletin” diye yola çıktı. Şu anda ülkede oynanan oyun ve operasyonların nedeni budur. Millet devleti yönetecek. Kimseden emir almayacak. 1950-60’lı yıllardan farkımız milletin kendine yapılan operasyonlara direnmesidir. Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine sahip çıkmasıdır.”dedi.

BAŞKAN ADAYLARINA VE DEDİKODU YAYANLARA SERT İKAZ

Milletvekili Ceylan, daha sonra konuşmasında “Çok önemli bir şey söylüyorum” vurgusu ile son günlerde kamuoyunda yayılan dedikodularla ilgili ikazda bulundu. Ceylan, yerel seçim sürecine girilirken çıkarılan dedikoduların partiye zarar verdiğini hatırlatarak, şöyle devam etti: “Bu partide herkesin aday adayı olmak hakkı vardır. Aday sayısı fazla olursa iktidar partisi olarak seviniriz. Aday olacak arkadaşlar mevcut belediye başkanlarını, partiyi yıpratıyorsa, dedikodu çıkarıyorsa bir yere varamazlar. Hiç kimse kimseyi yıpratarak bir yere varamaz. Ona izin vermeyiz. Ne il başkanı ne de biz müsaade etmeyiz. 30 Mart’ta başarılı olmak zorundayız. Herkes işini en iyi şekilde yapacak. Süreç başlayacak. Başladığında geçmişe bakılarak gerekli değerlendirme yapılacak. 10 günlük, 1 aylık adaylıkla belediye başkanı olunmaz.  14 ilçe ve beldede birden hareketlenip bize ve partiye zarar vermesin. Bunlara en çok dikkat edenin adaylık şansı yüksek. Erdoğan’ın güvendiği ve görev verdiği ekip ve isme kimse itiraz edemez. Kimse aklına bir şey getirmesin. Kaos ve dedikoduya izin vermeyiz. Bugünlerde de yavaş yavaş bir şeyler başladı. Bunlar partiye zarar veriyor. Bunlara dikkat edilmelidir.”

AK Parti Milletvekilleri daha sonra toplantıdan ayrıldı.

Teşkilatların toplantısı ise sürüyor.

Son Güncelleme: 17.09.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2018-09-17 15:26:31

inandın mı sayın demirer? Çorum güzel olacak kimse dedikodu yapmasın.

Avatar
Dağlı 2018-09-17 16:24:03

Alırsınız

banner165