Ceylan Edirne’ye gidiyor

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun...

22 Aralık 2014 Pazartesi 16:27
 Ceylan Edirne’ye gidiyor


AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 23-24 Aralık 2014 tarihlerinde Edirne’de yapılacak olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılacak.


AK Parti 100'üncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, 23-24 Aralık tarihlerinde Edirne’de yapılacak.


Konuya ilişkin bilgi veren AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 23 Aralık Salı günü (yarın) Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Başkanlığında il başkanları istişare toplantısı yapılacağını, 24 Aralık Çarşamba günü de geniş katılımlı değerlendirme ve seçimlere hazırlık toplantısı düzenleneceğini belirterek, kendisinin her iki toplantıya katılmak üzere Edirne’ye gideceğini açıkladı.


Ceylan, AK Parti 100'üncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra Bakanların ve Genel Başkan Yardımcılarınınkatılacağını kaydetti.


Ceylan, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ülke gündeminin toplantılarda değerlendirileceğini ifade ederek, 5. Olağan ilçe kongreleri süreci ile yaklaşan il kongreleri sürecinin masaya yatırılacağını duyurdu.





Son Güncelleme: 22.12.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.