Ceylan, gözyaşlarını tutamadı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan partisinin İl Genel Meclisi Grup Toplantısı’nda ağladı.

03 Nisan 2013 Çarşamba 18:34
 Ceylan, gözyaşlarını tutamadı

Meclis Başkanı Mustafa Eker ve AK Parti Grup Başkanı Nurettin Karaca’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ahmet Sami Ceylan, geçirdiği trafik kazası sonrası Ankara’da tedavi altına alınan İl Genel Meclisi Üyesi Zerat Zeytinli’nin yaşamını yitirdiğini söyledi.



Sözleri Boğazına Düğümlendi

Zerat Zeytinli’nin vefatının Osmancık başta olmak üzere Çorum siyaseti için büyük bir kayıp olduğunu dile getiren Ceylan, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayarak ağladı.

Yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen akciğer kanaması durdurulamayan Zeytinli’nin dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumduğunu anlatan Ceylan, merhumun ailesine ve tüm parti teşkilatına başsağlığı diledi.



Cenazesi yarın kaldırılacak

Zeytinli’nin ailesine ve tüm sevenlerine sabır dileyen Ceylan, merhumun cenazesinin yarın öğle namazını müteakiben Osmancık’ın Güneşören Köyü’nde toprağa verileceğini kaydetti.

Cenaze katılmak isteyen partililer için aynı gün saat 11.00’de Hürriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacağını belirten Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:



“İl Genel Meclisi Üyemiz Zerat Zeytinli’nin vefatından dolayı üzüntümüz büyük. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesi ve hepimizin başı sağolsun diyorum.



Çalışma arkadaşımızı kaybetmenin acısını hep birlikte yaşıyoruz. Osmancık ve Çorum için önemli bir siyasi şahsiyet olan Zeytinli, aynı zamanda İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve İl Ziraat Odası kayyum başkanlığı yaptı. Bugüne kadar aldığı tüm görevleri layıkıyla yapan Zeytinli, şairin de dediği gibi kubbede hoş bir seda bıraktı.”

 

Komisyonları Değerlendirdi

İl Genel Meclisi İhtisas Komisyonları’nda yer alan Meclis üyelerinin görev sürelerinin dolması nedeniyle yapılacak seçime de değinen AK Parti İl Başkanı Ceylan, “Bugüne kadar özveriyle çalışan tüm komisyon üyelerine teşekkür ediyor, yeni seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 “29 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi son düzlüğü giriyoruz” diyen Ceylan, “Hizmet bayrağını hiç yere düşürmeden, alnının akıyla taşıyan arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni komisyon üyelerinin de hizmet bayrağını başları dik bir şekilde taşıyacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.





Son Güncelleme: 03.04.2013 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.