Ceylan Gül'ün adaylığı için ne dedi?

AK Parti Milletvekili Ceylan, Zeki Gül'ün belediye başkanı adaylığı ile ilgili soruya bakın ne cevap verdi?

05 Eylül 2018 Çarşamba 17:26
Ceylan Gül'ün adaylığı için ne dedi?

MUSTAFA DEMİRER

Kentpark’ta incelemelerde bulunan AK parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a yaklaşan yerel seçimler ve Belediye Başkanı Zeki Gül’ün adaylığı için ne düşündüğünü sorduk.

AK Parti’de aday çokluğunun şahsını memnun edeceğini, tatlı bir rekabetin oluşacağını belirten Ceylan, “Zeki Gül mevcut belediye başkanı ve potansiyel adaydır. Bu, normal bir şeydir. AK Parti’de il başkanı, merkez ilçe başkanı potansiyel belediye başkan adayıdır. Başkan adaylığı kişisel tercihtir. Eski milletvekilleri, bürokratlar da aday olabilir. Düzeyli, kırmadan ve dökmeden bir seçim yarışı yaşanır. Sonuçta Çorum kamuoyunun dediği olur.” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de, yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorumuza, “B:izde görev istenmez verilir. Adaylığıma gerekli istişareleri yaptıktan sonra karar vereceğim.” diye konuştu.

Milletvekili Ceylan, adayların erken belirleneceğine dair bir soruya ise, "Yerel seçimlerde adaylık belirleme süreci yakında netleşir. AK Parti’nin Kızılcahamam’da istişare toplantısı var. Daha sonra MKYK yapılacak. Her iki toplantı sonrası yerel seçimin yol haritası belirlenecek. Eski başkan Muzaffer Külcü’nün adaylığı 2 Aralık’ta belli olmuştu. Sanıyorum birkaç ay içinde şekillenir." şeklinde cevap verdi.

Son Güncelleme: 06.09.2018 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2018-09-05 17:36:37

Zeki başkan hepsinden iyi inşAllah olur,

Avatar
çorumlu 2018-09-05 19:26:10

zeki gül tekrardan aday olmalı

Avatar
Çorum’un başkanı 2018-09-05 23:15:37

Zeki GÜL Çorumda her kesimi kucaklayan bir isim. İnsAllah buyuklerimiz Zeki gülü aday yaparlar.

Avatar
Ahmet 2018-09-06 08:15:32

Çoruma değer katacak sehrin güzelleşmesi ve trafiginin en aza indirecegini ve yesil sorunu olmayan bir çorumun olması için kim çalışacaksa o kazansın her aday değerlidir önemli olan halkın kabullenmesidir.

Avatar
Davut Baş 2018-09-07 17:46:06

Kardeşim çorum sokakları delik-deşik trafik düzeniyok yeşilpark çok mahallerde karışık şimdiyekadar gelenler parkyaptılar bütün kurumlar darmadağın akıllı bir belediye adliye tapu nüfus emniyet ssk dierkurumlar birarada hatta belediyesi birarada olur oradada düzenolur insanlar kapı kapı dolaşamaz aynı mahalle işini yapar çıkar şehircilik anlayışlı olmalı kapalı katlı otoparklar olmalı yasaklı sokaklarda araç olmamalı vayefendim dükkänımın önü olmamalı yasaksa herkeseyasak olmalı tabi buişi trafiğe brakmaklazım şehre dönüştürülmeli yoksa şehri pislikten kurtarazsınız birde şehirmerkezinden yolgeçmemeli trafik lambaları kaldırılmalı kavşaklar signalize edilmeli trafik eğitimimleyse ehliyet verilmemeli yanı Carfurun önünden ehliyet adayını bindirdin binevler 5ci cadde tamtam olmaması lazım işaretten işaretlerden anlamayana ehliyet verilmemeli benim görüşlerin buşekilde belediye başkanı adaylarındın dikkätine!.

Avatar
Ercan Boyraz 2018-09-07 22:50:05

Ben eski hukümluyum iş sorunum var kime gittiysem yardımcı olmadı nasıl bir millet olumsuz aklım almıyor cezaevinde yatmış olmak bu kadar mı insanı dışlamaya seven cvp verin

Avatar
Türk 2018-09-11 15:50:09

Misyonu ve vizyonu sağlam, karakteri sağlam, şahsına münhasır biri daha yakışır memleketime. En büyük icraatı futbol ile güreş olan birinden memlekete ne fayda gelir, tabi Allah bilir.

Avatar
Güreş 2018-09-12 01:36:43

Çorum’a Zeki başkan sayesinde iki kez dünya şampiyonası iki kez de ulusal şampiyona geldi. Bunu küçük görebilirsin ama esnaf bayram etti. Belediyenin tek kuruşunun hesabını soran karakterli bir adamdır Zeki başkan

banner165