Ceylan ilçelerde demokrasi nöbetinde

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum merkezde olduğu gibi ilçelerde de demokrasi nöbetlerine katılıyor.

02 Ağustos 2016 Salı 17:41
Ceylan ilçelerde demokrasi nöbetinde

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum merkezde olduğu gibi ilçelerde de demokrasi nöbetlerine katılıyor.

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi meydana gelen ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne mensup bir grup asker tarafından çıkartılan darbe kalkışması sonrası ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Çorum ve ilçelerinde de demokrasiye, milli iradeye sahip çıkma adına tutulan nöbetler yoğun bir katılımla sürüyor.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Amiri Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM Amiri Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Kıdemli Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdür Murat Kolcu, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri hafta sonu ilçelerde demokrasi nöbetine katıldı.


Bayat, İskilip, Kargı, Uğurludağ ve Laçin ilçelerinde gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerine katılan milletvekilleri ve protokol üyeleri hem halkla sohbet etti, hem de nöbete destek verdi.


İlçe ziyaretleri sırasında kaymakamlıklar ve belediye başkanlıkları da ziyaret etti.


Demokrasi nöbetlerine ilçelerden de kaymakamlar, ilçe jandarma komutanları, belediye başkanları, emniyet müdürleri ve diğer protokol mensupları da destek verdi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,


Ceylan, "Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir talimat gelene kadar meydanları boşaltmayın. Demokrasiye, milli iradeye, ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu süreçte birlik ve beraberliğe, kardeşliğe önem verin, aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere fırsat tanımayın. Kenetlenin. Bizler kenetlendikçe, bir ve beraber oldukça hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Ülkemiz en kısa zamanda Fethullahçı Terör Örgütü'ne destek veren hainlerden temizlenecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.


Ayrıca Vali Necmeddin Kılıç, Milletvekilleri Salim Uslu, Tufan Köse, Ahmet Sami Ceylan ve diğer protokol üyeleri, darbe girişimi sırasında yaralanarak gazi olan İskilipli Eşref Çelik'i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.



 

Son Güncelleme: 02.08.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.