Ceylan öğretmenleri kutladı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklama yaptı.

22 Kasım 2014 Cumartesi 15:29
 Ceylan öğretmenleri kutladı


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklama yaptı.


Ceylan, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Üstlendiği kutsal görevini büyük bir özveriyle yapan, toplumun geleceğini çizen, öğretimin temel taşı bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.


Ağır ve büyük bir sorumluluk almakla birlikte öğretmenlik eşsiz bir gurur vesilesi olan onurlu bir meslektir. Öğretmenlik, bir insan yetiştirme sanatıdır. Toplumlara yol gösteren bir ışıktır öğretmenlerimiz. Toplumların gelişmesinde eğitim çok önemli rol oynamaktadır. Öğretmenlerimiz yeni nesillerin ilk bilgi kaynağı olup eğitimin ve  öğretimin en önemli rehberleridir. Çocukların yeteneklerinin gelişmesi, kimlik ve kişiliğinin oluşmasında en büyük pay öğretmenlerimizindir.


Öğretmenlerimiz; çocuklarımızı, gençlerimizi sabır ve gayretle hayata hazırlamaktadırlar. Onlara bilgi vermenin ötesinde modern dünyanın kavramlarını, insanlık değerlerini, iyiyi, doğruyu ve güzeli öğreterek hayatlarına yön vermektedirler. Öğretmenler yeni nesilleri yetiştirirken toplumun geleceğini de şekillendirmektedirler. Bir milleti çağdaş ve uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek öğretmenliktir.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, öğretmenlerimize hayatlarının her aşamasında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”




Son Güncelleme: 22.11.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.