Ceylan özür diledi

AK Parti Milletvekili Ceylan, İskilip Devlet Hastanesi'nin gecikmesinden dolayı ilçe halkından özür diledi

08 Haziran 2018 Cuma 23:10
Ceylan özür diledi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Devlet Hastanesi'nde yaşanan gecikmeden dolayı ilçe halkından özür diledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından İskilip’e yaptırılan 100 yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin açılışını Sağlık Bakanı Ahmet Demircan gerçekleştirdi.

Açılış programına katılan İskilipler Bakan Demircan ve beraberindeki heyeti alkışlarla karşıladı

Bakan Demircan, İskilipler’in sorun ve taleplerini dinledi.

Açılış programında bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kenti sağlık merkezi yaptıklarını kaydederek, sağlık alanında Çorum’un bölgede yıldızı parlayan bir il olduğunu söyledi.

Türkiye ve Çorum’da ‘yapılamaz’ denilen hizmetleri bir bir yaptıklarını savunan Ceylan, “Birileri konuşur Ak Parti yapar. Simdi o konusanlar hastanemizi gorunce ne diyecekler cok merak ediyorum” diye konuştu.  

İskilip Devlet Hastanesi’nin açılmasından dolayı yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dileyen Ceylan, “Hastanemiz müteahhitlerden dolayı yaşadığımız sorunlar nedeni ile geç açıldı. Ama şu anda şükürler olsun size soz verdiğimi gibi 5 yıldızlı otel konforunda hastanemizi açtık. Sayın Bakanimizdan da hastanemizi doktorla doldurmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinde İskilip halkından destek isteyen Ceylan, “Sizlerden 24 Haziran’da oy patlamasi bekliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.06.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-06-09 06:34:19

İskilip Çorum duble yoluda bitse idi güzel olurdu olmadı
Tosya İskilip duble yolu kafalarda yom İskilip i bu kurtarır Tosya D100 karayolunun çıkarır Türkiye nin en büyük 4.kavşağı Tosya da yapılmaktadır Tosya hazırlıkları yapıyor Tosya İskilip e yaklaşıyor
Neden nen İskilip hazırlanmıyor

Avatar
Duyan varmı 2018-06-09 11:31:45

İSKİLİP ERİYOR TOSYA YOLU AÇILSA İSKİLİP KENDİNİ KALKINDIRIR.
HER YIL ERİYİP GİDİYORUM 8 YOLDA BİR HASTANE AÇILDI SEÇTİKLERİMİZ DEN YATIRIM BEKLİYORUZ YATIRIM
TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLUNUN YAPILMASI YETER

banner165