Ceylan sordu, hep birlikte 'Evet' dediler

AK Parti Milletvekili Ceylan, taşerondan kadroya geçen işçilere '24 Haziran’da bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı bizle birlikte misiniz?' diye sordu.

20 Haziran 2018 Çarşamba 23:05
Ceylan sordu, hep birlikte 'Evet' dediler

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeliyle bir araya geldi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programa İl Sağlık Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Hastane Yöneticisi Çağatay Evrim Afşarlar ve taşeron yasası ile kadroya geçen personel katıldı.

Hastane personeline hitaben konuşan Ceylan, hastane çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Her kişiyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Kimi zaman hastalardan kimi zaman hasta yakınlarından sebebsiz yere sorunlar yaşıyorsunuz. Ama sizlerin mesleğinizi severek yapmanız nedeni ile bu yaşanan sorunlar asgari düzeyde azaldı. Bu yüzden buradan kazanıp evinize götürdüğünüz ekmek ananızın ak sütü gibi helaldir” dedi.

Konuşmasının devamında 24 Haziran seçimlerinden de bahseden Ceylan, “Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimde sizlerin yardımıyla yine ülkemizi bölmeye çalışanları sandığa gömeceğiz. Hiç kimse bayrağımızı indiremeyecek, ezanlarımızı susturamayacak” şeklinde konuştu.

"24 Haziran’da bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı bizle birlikte misiniz?” diye soran Ceylan’a, hastane personeli alkışlar eşliğinde “evet” diye karşılık verdi.

OSB'DE İŞADAMLARI VE İŞÇİLERLE BULUŞTU

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarına Organize Sanayi Bölgesi ile devam etti.

AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Ceylan’ın ilk durağı Ahlatcı Metal Rafineri oldu. Burada Yönetim Kurulu Ahmet Ahlatçı tarafından karşılanan Ceylan, rafineri hakkında bilgiler aldı. İşçiler ile bir araya gelen Ceylan, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Milletvekiki Ceylan, daha sonra Yetsan Oto Radyatör, Yağmaksan, Duduoğlu Çelik Döküm, LSY Ayakkabı, Ünal Yem, Alapala Makina ve Karataş Otomotivi ziyaret etti.

Ziyaretlerde firmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Ceylan, fabrikalarda bulunan işçilerle de bir araya geldi.

Türk milletinin bayrağı, vatanı ve namusu için yaşayan bir millet olduğunu belirten Ceylan, “Bizleri yıkmak ve parçalamak isteyenler 24 Haziran'ı bekliyor. Bunların tek derdi AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 15 Temmuz'da önce Allah'ımız sonra milletimiz buna izin vermedi. İnanıyorum ki 24 Haziran’da da bizi yok etmek isteyenleri sandığa gömeceğiz” dedi.

“Bizlerin derdi bu ülkede birlik ve beraberlik içinde tek millet olarak yaşamaktır” diyen Ceylan, bu birlikteliği bozmak isteyenlerin maşası olan terörle mücadeleye 1 trilyon dolar harcandığını söyledi.

AK Parti olarak 100 yılda yapılamayanları yaptıklarını kaydeden Ceylan, “Bir ülkede olması gereken şeyler sağlık, huzur ve barıştır. Bizim derdimiz de bu 3 maddeye sahip çıkmak. Sizden istediğimiz de bunları başarabilmemiz için 24 Haziran da bizlere destek olmanız” diye konuştu.

  

Son Güncelleme: 21.06.2018 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 2018-06-22 09:14:14

Sayın Ceylan MHP her adımda tanıtımda Cumhur ittifakı millet aklı diyor ve afişte ve reklamlarda bu böyle. Nedense Ak Parti cumhur ittifakını hiç ağzına almıyor. Ya bire kendi çanağına oy sağma derdinde. Bu kibir ve beb duygusu değil de nedir. Şayet kibir değilse MHP nin emeğine saygı duymak gerekmez mi.