Ceylan’a nazar boncuğu

Aralıksız 13 yıldır AK Parti'nin Çorum siyasetinde görev alan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a nazar boncuğu takıldı.

17 Temmuz 2018 Salı 15:49
Ceylan’a nazar boncuğu

Çorum’da bulunan bazı Sivil Toplum Kuruluş (STK) temsilcileri, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
24 Haziran seçimlerinde Çorum’dan yeniden AK Parti Milletvekili seçilen Ahmet Sami Ceylan’a kutlama ziyaretleri devam ediyor. 
Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan,  Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, işadamı Yılmaz Peker, Hukukçular Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Av. Fatih Maden,  Ceylan’ı ziyaret ederek, tekrar Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik etti. 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise STK temsilcilerine her zaman kapısının açık olduğunu söyledi. 
Ziyaret sonunda Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde Yılmaz Kaya, siyasette 13 yılı geride bırakan Ceylan’a, ayırt etmeden herkesin derdiyle dertlendiği ve her kesime ulaşmasından dolayı nazar boncuğu taktı.

YENİ SİSTEMDEN ÇORUM PAYINI ALACAK

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, hayata geçen yeni sistemle artık bürokrasinin hızlı bir şekilde isteklere cevap vereceğini söyledi.

Ticaret Borsası heyeti, "Sizi tekrar Çorum adına Mecliste görmek, ilimiz için büyük bir fırsattır” dedi. Çorum Merkez de ve ilçelerde Toprak Mahsulleri Ofisi alımlarının zamanında başlamasından dolayı Milletvekili Ceylan’a ayrıca eşekkür eden başkanlar, Ceylan’ın girişimleri nedeniyle alımlardan bir sorun ile karşı karşıya kalmadıklarını söylediler.

Milletvekili Ceylan ise Çorum’da bulunan STK’lar ile her zaman bir istişare halinde olduklarını ifade ederek, “Çorum’da bir sorun varsa bunu en pratik ve en doğru şekilde çözmenin yolu istişareden geçmektedir. Bizlerde, siz başkanlarımızla beraber ilimizin tarım ve hayvancılık noktasındaki sorunları çözümü için birlikte çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çorum’da hayvancılık ve bitkisel üretimde yaşanan sorunları bildiklerini ve yakından takip ettiğini belirten Ceylan, “Bu sorunların çiftçimiz ve sizlerle el ele vererek ortadan kaldıracağız” diyerek, Çorum’un bölgesinde parlayan bir il olması için bu dönemde de canla başla çalışacağını söyledi.

Çorum’da, çiftçinin derdiyle dertlenen başkanların olduğunu ifade eden Ceylan, “Kendi özel işlerinden çok tamamen çiftçimizin sorunlarıyla ilgilenen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sorunları bilen en iyi kişiler sizlersiniz. Siz bizlerden isteyeceksiniz, bizde sorunun çözülmesi için sizler için TBMM’de sesiniz olacağız” diye konuştu.

Türkiye'nin 24 Haziran seçimleriyle bir devri kapatıp yeni bir dönemi açtığını ifade eden Ceylan, “Parlamenter sistem denilen ve artık Türkiye'nin enerjisini israf ettiği, ağırlığını taşıyamadığı, gelecek yolculuğunda önünü tıkadığı çok açık olan sistem bütün kurum, kural ve alışkanlıklarıyla arşivlerdeki yerini almıştır. Şimdi yepyeni bir dönem başladı” diye konuştu.

Yeni sistemin her şeyi baştan aşağı değiştireceğini vurgulayan Ceylan, bu sistemden Çorum’un payını fazlasıyla alacağını, artık yatırımların bürokrasiye takılmayacağının altını çizdi.

Ceylan son olarak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum heyetine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.07.2018 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.