Ceylan'dan Alaca Belediyesi'ne Ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Alaca...

31 Ekim 2015 Cumartesi 09:07
Ceylan'dan Alaca Belediyesi'ne Ziyaret


AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Alaca Belediyesi'ni ziyaret etti.


1 Kasım seçimleri öncesi son ilçe ziyaretini Alaca'ya gerçekleştiren Ceylan, Alaca esnafı ve halkla kucaklaştı.


Alaca Belediyesi'ni de ziyaret eden Ceylan, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz'dan ilçede yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik plan ve projeler hakkında bilgi aldı.


Ceylan, Alaca'ya doğalgazın hayırlı olmasını dileyerek, AK Parti hükümetinin İskilip ve Osmancık İlçeleri ile birlikte Alacalıları da doğalgazla buluşturacağını, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.


Ziyarete; Milletvekili Adayı Ceylan'ın yanı sıra; AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcıları; Adnan Tığlı, Adnan Armağan, Cemalettin Polattaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, İl Genel Meclis Üyeleri; Ali Sami Odabaş, İkram Şahin, belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.


Ceylan ve beraberindekiler, ziyaret sonunda belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 31.10.2015 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.