Ceylan’dan Vali Başköy yorumu

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Vali Sabri Başköy'ün atama kararını değerlendirdi.

16 Eylül 2014 Salı 17:39
 Ceylan’dan Vali Başköy yorumu


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Vali Sabri Başköy'ün atama kararını değerlendirdi. "Bürokrasilerde atamalar olağan hallerdir." diyen Ceylan, Vali Sabri Başköy'e Çorum'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


Bunun bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Ceylan, Vali Sabri Başköy'ün iki yıllık görev yaptığı süreç içerisinde uyumlu bir çalışma ortamı yaşadıklarını anlatarak, "Devlette bu gibi değişiklikler olabilir, Ailesine ve kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Ebedi olan kazanılan dostluklardır. Yeni gelecek valimiz de tecrübeli, devleti bilen bir valimiz. Gelen valimizle de uyum içinde çalışacağız." dedi.




Son Güncelleme: 16.09.2014 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neyzen Tevfik 2014-09-17 09:51:55

bi partinin il başkanı, valiyle neden uyum içinde çalışıyor onu anlamadım ben? sayın ceylan belediye başkanı falan oldu da benim mi haberim yok?