Ceylan’dan ‘Zafer’ mesajı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

29 Ağustos 2014 Cuma 12:04
 Ceylan’dan ‘Zafer’ mesajı


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


30 Ağustos’ zaferinin Türk milletinin gayret ve azminin bir sonucu olduğunu belirten Ceylan, mesajında şöyle dedi; “Türk milletinin milli gayret ve azminin bir eseri olan onur ve gurur günlerinden zafer bayramının birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşarken vatanımız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anmaktayız.


Türk milleti büyük zafer ile bağımsızlık inancı hür ve müstakil yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Millet ve ordu kurtuluş savaşında var olma mücadelesi vererek yokluklar içerisinde kendisinden kat kat üstün olan ordulara karşı büyük bir zafere imza atmıştır. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı birbirine sımsıkı bağlanmış bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan inancıdır. Bu inanç milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuştur. Farklılıklarımız birliğimizi tamamlayan zenginliklerimizdir, bizler hoşgörüyü, saygı ve sevgiyi, birlikte barış içerisinde yaşama kültürünü en iyi şekilde gösteren bir milletiz. Millet olarak şunu unutmayalım ki; birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu vatan ve kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti yine birlik ve beraberlik içinde yaşatılacaktır. Birlik ve beraberliğimize asırlardır kimse zarar verememiştir, bundan sonrada buna yeltenenler hüsrana uğrayacaklardır.


Bu duygu ve düşüncelerle 30 ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle cumhuriyetimizin kuruluşunu, Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Tarihte birçok parlak zafere imza atan vatan savunmasında ve uluslararası görevlerindeki başarılarıyla gurur duyduğumuz şanlı ordumuz mensuplarının zafer bayramını kutluyor, hemşehrilerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”



Son Güncelleme: 29.08.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.