CHP'de kurultay rüzgarı

Muharrem İnce'nin CHP'den fazla oy almasıyla birlikte partinin tabanından değişim rüzgarları yükseliyor.

08 Temmuz 2018 Pazar 01:48
CHP'de kurultay rüzgarı

Muharrem İnce'nin CHP'den fazla oy almasıyla birlikte partinin tabanından değişim rüzgarları yükseliyor. Çok sayıda CHP il başkanlığı, İnce'ye destek açıklaması yaptı.

Muharrem İnce’yi destekleyen CHP delegeleri, olağanüstü kurultayın toplanması ve İnce’nin genel başkan adayı olması için imza topluyor.

Bu arada delegelere önderlik eden CHP il başkanları renklerini belli etmeye başladı.

KURULTAY SÜRECİ BÖYLE İŞLİYOR

Olağanüstü kurultay toplanması için yeterli olan delege sayısının salt çoğunluğu aşması halinde İnce imzaları göstererek Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kez daha çekilmesi yönünde çağrı yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun bu öneriyi reddetmesi halinde İnce, imzaları notere ve CHP Genel Merkezi'ne sunarak olağanüstü kurultay için düğmeye basacak.

Kaynak: Ensonhaber

Son Güncelleme: 08.07.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayırlısı 2018-07-09 14:45:57

CHP'li değilim ancak Atatürk'ün CHP'si olsa başka partiye oy vermem. K.K ya destek olan CHP il teşkilatları bence hdp'ye de yakındır. o kadar

Avatar
değişim şart 2018-07-09 08:19:07

kılıçdaroğlu kesinlikle çekilmeli chp vatansever vekilleri seçerek yeniden oluşuma gitmeli chp seçmeninin güvenini kazanmalı