CHP'den 81 ile delege genelgesi

Muhtarlık ve ön seçim delege seçimlerinin süresi ise 26-30 Ağustos'ta yapılacak

18 Ağustos 2017 Cuma 10:33
CHP'den 81 ile delege genelgesi

CHP'de MYK kararıyla, 3 Mayıs'ta kongre takvimi işlemeye başlarken, muhtarlık ve ön seçim delege seçimlerinin süresi ise 26-30 Ağustos'ta yapılacak Adalet Kurultayı nedeniyle uzatıldı.
CHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla, 3 Mayıs'ta kongre takvimi işlemeye başlarken, muhtarlık ve ön seçim delege seçimlerinin süresi ise 26-30 Ağustos'ta yapılacak Adalet Kurultayı nedeniyle uzatıldı.
Normal şartlarda 24 Eylül 2017 Pazar günü tamamlanması istenen "Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri"nin süresi partililerin kurultaya yoğun ilgisi nedeniyle uzatıldı. Örgütlere gönderilen genelge ile delege seçimlerinin 2 Ekim'e kadar yapılması ve ardından il-ilçe kongrelerinin tamamlanması istendi. CHP'de yıl sonuna kadar il ve ilçe kongrelerinin tamamlanması beklenirken, 36. Olağan Kurultayın ise ise gelecek yılın ilk ayında yapılması öngörülüyor. CHP'de büyük kurultayın tarihini ise kongre sürecinin tamamlanmasının ardından Parti Meclisi (PM) belirliyor.

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.