CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na aday

CHP Didim İlçe Örgütü Kadın Kollarında 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kadın Kolları...

16 Temmuz 2014 Çarşamba 12:44
 CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na aday


CHP Didim İlçe Örgütü Kadın Kollarında 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kadın Kolları seçiminde hemşehrimiz Leyla Eker Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarında 26 Temmuz 2014 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kadın Kolları seçimi öncesinde Leyla Eker CHP Didim İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı. CHP İlçe Binasında adaylık açıklaması yapan Eker, “1966 da Çorum’da doğdum. Öğrenimimi Almanya’da tamamladım. Ev Ekonomisi mezunuyum. Evliyim 2 çocuğum var. 22 yıldır Didim’de yaşıyorum ve bu süre içinde CHP’de başta Gençlik Kolları olmak üzere aktif çalıştım. Halende Kadın Kollarında çalışmaktayım.

ADD, ABKM ve Cem Evi, Didim Derneği, Kybele Kadın Dayanışma ver Yardımlaşma Derneği gibi sivil toplum örgütlerinin kurucu ve yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Şu anda da Kybele’de yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım” sözleri ile kendisini tanıttı.

NEDEN ADAY OLDUM !?

Eker Kadın Kolları Başkanlığına adaylık sebebini “Yılların verdiği birikimle CHP içerisinde ki birleştirici ve bütünleyici düşüncenin savunucusuyum. İçinde bulunduğumuz şu zorlu koşullarda AKP hükümetinin ülkemiz üzerinde yarattığı kabusa son verilmesi gerektiğine inanıyorum. Hepinizin bildiği gibi bu iktidarı başımıza bela eden kadınlardır. Bu kadınlarda kendilerine ihanet edildiğinin farkında değiller. Eğer bu hükümeti başımıza kadınlar getirdiyse kadınlarda gönderecektir. Ben bunu sizlerin izniyle görev sayıyorum. Cennet nasıl kadınların ayaklarının altındaysa, dünyada ellerindedir. Kadın üretendir yaratandır” sözleri ile açıkladı.

YAPACAKLARINI SIRALADI

Kadın Kolları Başkan Adayı Leyla Eker, kazandığı takdirde yapacaklarını şöyle açıkladı “Siz bana yetki verirseniz önceliklerim şunlar olacaktır; Kadın haklarının korunması geliştirilmesi için mücadele etmek. Parti içi kadın eğitimlerinin geliştirilmesini sağlamak. Töre cinayetleri, çocuk gelinler gibi kadın istismarlarını önlemeye çalışmak. Kadının sosyal kültürel açıdan gelişmelerini sağlamak, Kadının sağlık ve eğitiminin sağlanmasını savunmak. Mahalle temsilcilikleri oluşturup ev toplantılarının gerçekleşmesini sağlamak. Atatürk’ün ‘ekonomik özgürlüğü olmayanın siyasal özgürlüğü de olmaz’ sözünden yola çıkarak aile bütçelerine katkıda bulunabilmeleri için iş sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla gerekli girişimleri kendime görev ediniyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun verdiği sözleri esas alarak AY-BA projesinin Didim’de de uygulanması için arkadaşlarımla beraber çalışacağımdan kuşkunuz olmasın. Ayrıca tüm sivil toplum örgütleriyle gerekli bağlantıları kurarak tüm CHPli kadınların oralarda temsil edilmesine çalışacağım. Bu çalışmaları İlçe Yönetiminin desteği ve katkılarıyla sağlamak istiyorum. Ben sizlerin kendi iradenizle oy kullanacağınıza inanıyorum. Yaşasın Kadın Dayanışması ve Mücadelesi”





İHA

Son Güncelleme: 16.07.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165