CHP Karadağ'a müjdeleri sordu

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın müjdelerle ilgili Çorum'u beklenti içinde soktuğunu belirterek, sert eleştirilerde bulundu

29 Ocak 2018 Pazartesi 16:25
CHP Karadağ'a müjdeleri sordu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başta havaalanı olmak üzere Çorum’un beklentilerine dair hiçbir açıklama yapmamasına üzüldüklerini açıkladı.

Suludere, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Pazar günü AKP Genel Başkanı olarak Çorum’a geldi.

Cumhurbaşkanımızı Çorum’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Çorum’un neredeyse tamamına yakınının Cumhurbaşkanından yıllardır arzu edilen Havaalanı başta olmak üzere bazı talepler doğrultusunda beklentileri vardı. Maalesef kendisinden Çorum’umuzu bütünüyle mutlu edecek, beklentilerimizin karşılık bulacağı sözleri duyamadık. Bunun üzüntüsünü her Çorumlu gibi yaşıyorum.

Zira, Sayın Erdoğan’ın Çorum programının netleştiği andan itibaren iktidar partisi mensupları tarafından ‘Cumhurbaşkanımıza Çorum’un taleplerini ilettik, Havaalanı müjdesi bekliyoruz, Cumhurbaşkanımız heybesi dolu geliyor’ sözler sarf edilerek Çorum büyük bir beklentiye sokuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Genel Başkanı olarak geldiği Çorum’da soğukta kendisini saatlerce bekleyen halka 3-5 dakika Afrin operasyonunu anlatmakla yetindi.

Salonda da parti mensuplarına, Çorum’un kendisine her seçimde verdiği destekten bahsetti, teşekkür etti. Keşke Çorum olarak bizlerde kendisine verdiği müjdelerle bugün teşekkür edebilseydik. Ama maalesef, dağ fare doğurdu.  Çorum, Havaalanı beklerken, yine hava aldı. AKP Milletvekili Salim Uslu’nun dediği gibi; uçağı yine dün havada gördük. Havaalanını her yönüyle hak eden Çorum’u bu beklentiye parti mensuplarının AKP politikaları yani ‘Aldatma ve kandırma politikası…” sokmuştur.

Son gün bile cumhurbaşkanıyla görüştüğünü iddia ederek açıklama yapan AKP il başkanına sormak istiyorum; nerede o müjdeler? Beyler; attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmedi.

Çorum’u büyük bir beklentiye siz soktunuz. Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Zannetmeyin ki Çorum bunları unutacak.  Unutmayacak, unutturmayacağız.

Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Çorum’a müstakil bir havaalanı kazandırılması için çabamızı sürdüreceğiz. İnşallah Çorum, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı döneminde hak ettiği Havaalanına kavuşacaktır. İktidar partisi mensuplarının verdikleri sözlerin de takipçisi olacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengo 2018-01-29 17:05:54

He he bekleyin bi ara iktidar olursunuz

banner165