CHP kışlaya yeşil alanda ısrarcı

CHP Genel merkez yöneticileri askeri kışlanın tamamının yeşil alan olmasını istedi

23 Şubat 2018 Cuma 10:55
CHP kışlaya yeşil alanda ısrarcı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer ve Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç’un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında askeri kışlanın yeşil alana dönüştürülmesi gündeme getirildi.

Çorum 360 Tv’de yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve iktidar temsilcilerinin ‘Askeri alanlar yeşil alan olacak’ şeklindeki sözlerini hatırlatarak,  Çorum Belediyesi’ne seslenen Biçer, “Gelin kışlayı Çorumlular’ın nefes alabileceği, oturup çay içebileceği bir yeşil alana dönüştürelim” dedi. Biçer, ayrıca şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı çıktıklarını kaydetti.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ise, TOKİ Başkanlığı’na devredilen ve konuta açılan askeri kışlanın yeşil alan yapılmasına ilişkin Çorum Belediyesi’ne yaptıkları itirazın reddedildiğini hatırlattı.

Son Güncelleme: 23.02.2018 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.