CHP Teşkilatı eğitimde

Umut Gönüllüleri projesi kapsamında CHP İl Teşkilatı iki gün süreli eğitime alındı.

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:53
 CHP Teşkilatı eğitimde


Umut Gönüllüleri projesi kapsamında CHP İl Teşkilatı iki gün süreli eğitime alındı.


Parti binasında gerçekleştirilen eğitime CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Umut Gönüllüleri Eğitimcisi Yıldırım Kaya ve Berkay Aydın, CHP yönetim kurulu ile parti üyeleri katıldı.


Eğitim çalışmasının başlangıcında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olduğu ilk zamandan bugüne kadar eğitime önem verdiğini belirterek, “Bu yapılan eğitim 2015 seçimleri ile ilgili değildir. Yaklaşık 3 yıldır süren bir eğitimdir. Alınan eğitimlerin neticesinde partililerimiz Umut Gönülleri olarak görev yapacaklar.” dedi.


CHP Umut Gönüllüleri Eğitimcisi Yıldırım Kaya ise, proje kapsamında Türkiye de dört bir yanda eğitim seferberliği başlattıklarını söyledi. Eğitim seferberliğinde öncelikle eğitmenlerin eğitim aldıklarını ifade eden Kaya, “Ne kadar az eğitimli insan olursa mevcut iktidar o kadar uzun iktidarda kalır. Burada yönetim, halkla iletişim kurma gibi konuları ele alacağız. Eğitimin sonunda partililerimiz bulundukları il, ilçe, köy ya da mahallelerdeki sorunları çözme ve sorunları gidermeye çalışacaklar.” diye konuştu.









Son Güncelleme: 17.11.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.