‘CHP Türkiye’nin şerefidir’

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, dün Çağlayan Adliyesi’nde Takvim Gazetesi ve Sabah Gazetesi Pazar ekinde köşe yazarlığı yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu.

28 Haziran 2013 Cuma 18:36
 ‘CHP Türkiye’nin şerefidir’


Çorum CHP Gençlik Örgütü tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında hukuki bağlamda gerekenin yapılacağı belirtilerek, köşe yazarı Kütahyalı hakkında şunlar kaydedildi;

“AKP hükümeti ile birlikte türeyen sözde gazeteciliğin en ünlü örneği olan Rasim Ozan Kütahyalı adlı kişi haddini aşmıştır. Laf ebeliğine soyunmuş bu zat, hükümetin acıtasyon ve spekülasyon yaratığıdır. Partimize yönelik bugüne kadar sarf ettiği cümlelerin hepsiyle kendinin ne denli çapsız olduğunu kanıtladığı gibi, AKP’nin arka bahçesi haline gelmiş Sabah Gazetesi’ndeki ilk yazısıyla da bizleri yanıltmamıştır.

Şerefin ve onurun bu ülkenin kurucusu olan bir partinin üstüne bina edildiğini kendisine hatırlatmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bugün varlığını sürdürüyorsa bunu Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş felsefesine ve Mustafa Kemal Atatürk'e borçludur. Bu tarihe ve kimliğe küfretmek ne Rasim Ozan'ın, ne de onun gibilerin haddinedir. Şerefsiz arıyorsanız siyasette değnekçilik yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz günlere bakmanız yeterli olacaktır.

CHP hiçbir dış veya iç odağın arka bahçesi değildir. CHP bu halkın öz gücü, emeği ve alın teridir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefidir. Mesnetsiz ifadelerin cevabını Rasim Ozan Kütahyalı denen şahıs hukuki zeminde alacaktır. Halkın ve cumhuriyetin karakterini oluşturan adalet nosyonu yerini bulacaktır.”




Son Güncelleme: 28.06.2013 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karî 2013-06-28 19:33:12

yapma yahu. hayatının en büyük cümlesini aforizmasını söylemiş arkadaş. kendisinin bile inanmadığı. sözü tartsan her yanı sökülüyor. bir parti nasıl şerefi olur memleketin. partinin şeref olması ne demektir. bunun tersi olunca ne olur. tersi nasıl olur. ötekiler nedir. cehepe nasıl şeref olmaktadır. bunları da açıklasaymış iyiymiş. hatta böyle açıklama yapmasalar daha iyiymiş.