CHP'de delege seçimleri başlıyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere'den partililere duyuru

11 Ekim 2017 Çarşamba 13:45
CHP'de delege seçimleri başlıyor


Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe’de delege seçimleri başlıyor.


CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere,  Çorum Merkez İlçede delege seçimlerinin 14-15 Ekim tarihlerinde parti binasında yapılacağını duyurdu.


Temsilde adaletin sağlanması açısından seçimlerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Suludere, delege seçimlerinin çarşaf liste usulü ile yapılacağını belirtti.


Suludere,  delege olmak isteyenlere de “Delege seçimleri sonucunda kazanan demokrasi olacaktır. Delegeler aldıkları oy oranlarına göre belirlenerek temsilde hak ettikleri yeri bulacaklardır. Çarşaf liste uygulaması ile yapılacak seçimlerde oy kullanma ve oy pusulasının hazırlanması sürecini hızlandırmak için bulundukları mahallelerde delege olmak isteyenlerin 12 Ekim Perşembe günü(yarın) saat 17.00'a kadar Çorum Merkez İlçe Başkanlığımıza kimlik belgesi ile şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir” uyarısında bulundu.


Kongre takviminin CHP’ye yaraşır bir şekilde tamamlanmasını, adeta bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzuladıklarını dile getiren Suludere, “Ülkemiz için istediğimiz demokrasiyi önce kendi bünyemizde uyguluyoruz. İsteyen her arkadaşımızın aday olabildiği delege seçimleri şeffaf bir şekilde, büyük bir olgunluk içinde yapılacaktır. Tüm üyelerimizi demokrasi şöleninde oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.






                                                      

Son Güncelleme: 11.10.2017 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165