CHP’de önseçim heyecanı

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayları’nın yarıştığı ön seçim Bahçelievler İlkokulu’nda gerçekleştiriliyor.

29 Mart 2015 Pazar 15:24
 CHP’de önseçim heyecanı

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayları’nın yarıştığı ön seçim Bahçelievler İlkokulu’nda gerçekleştiriliyor. 9 aday adayı için oy kullanacak olan toplam 12 bin 95 parti üyesinin oy kullanma işlemi sabah saat 08,00’de başladı.

Saat 17,00’de sona erecek olan seçimler, hakem heyeti nezaretinde gerçekleştirilirken, 12 bin  95 üyeden 8 bin 126’sı merkezde kurulan 30 sandıkta oy kullanacak. 


Kur’a ile belirlenen sıralamaya göre Saim Topgül, Ulaş Yıldırım, Cengiz Atlas, Muharrem Bozdoğan, Halis Durkaya, Turgut İlgü, Tufan Köse, Dinçer Solmaz ve Nejdet Sülünoğlu sıralama için yarışıyor.


Okul ve çevresine adeta kamp kuran aday adayları, broşür ve kartvizit dağıtımlarının yanısıra ikram çadırları da oluşturdu. Dev posterlerden ağaçlara yapıştırılan afişlere kadar her türlü tanıtım ve reklam argümanının kullanıldığı seçimlerde, adayları destekleyen görevliler, üzerlerinde adaylarının fotoğraflarının yer aldığı tişörtlerle çalışmalarını sürdürüyor.


17,00’de tamamlanacak seçimlerin ardından, sonuçların 18,30’a doğru belli olması bekleniyor.



 

Son Güncelleme: 29.03.2015 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.