CHP’de Turgut İlgü iddialı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, CHP İl Başkanlığı görevine...

19 Ocak 2015 Pazartesi 12:40
 CHP’de Turgut İlgü iddialı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, CHP İl Başkanlığı görevine atanan Gürsel Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Bugün saat 11.30’da parti binasında gerçekleştirilen ziyarete CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü’nün yanı sıra, eski İl Başkanlarından Gazi Özkubat ile bazı meclis üyeleri hazır bulundu.


Gazi Özkubat, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım’ın önünde uzun ve zor bir sürecin olduğunu belirterek, “Genel seçim, örgüt seçimi ve il başkanlığı seçimi yapacaksınız. Bu zor sürecin altından kalkacağınızdan şüphemiz yok. İki vekil çıkarmaya çalışacaksınız. Bu, Çorum’da olmayacak şey değil. Başarılar diliyorum.” dedi.


‘4 vekil çıkarmalıyız’


CHP’nin Çorum’dan 4 vekil çıkarması gerektiğini belirten Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü ise, “Önümüzde çok ciddi zorlu bir süreç var. Sadece Çorum içinde değil, Türkiye genelinde spekülatif söylentiler var. Aday adaylığım sürecinde destek olacağız. 4 vekil çıkarmalıyız. Genç aday olarak çok çalışacağız. Bu dinamiği kendimde görüyorum.” Diye konuştu.


‘Şan, şöhret, para için görev almayız’


Parti tüzüğü gereği Cengiz Atlas’ın istifa ettiğini ve yine tüzük gereği İl Başkanlığı görevine partisi tarafından seçildiğini belirten Gürsel Yıldırım ise, “Şan, şöhret, para için görev almayız. Partimizin bana ihtiyacı varsa elbette görev alacağım. Başarı demek bizim için CHP’nin iktidar olmasıdır. Çalan çırpan değil, iktidar olmalıyız. Halkımızın, esnafımızın bizden beklentileri var.” Şeklinde konuştu.




Son Güncelleme: 19.01.2015 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.