CHP’den 81 ilde eylem

CHP 81 ilde 'OHAL Değil Demokrasi’ eylemi düzenleyecek

14 Nisan 2018 Cumartesi 17:34
CHP’den 81 ilde eylem

CHP ‘OHAL Değil Demokrasi’ başlıklı oturma eylemi düzenleyecek

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  partisinin 81 ilde olduğu gibi Çorum’da da ‘OHAL Değil Demokrasi’ başlıklı eylem düzenleyeceğini duyurdu.

16 Nisan 2018 Pazartesi günü düzenleneck eylemin Saat Kulesi önünde basın açıklamasıyla başlayacağını, ardından oturma eylemi ile devam edeceğini açıklayan CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, şöyle dedi; “OHAL’’siz Türkiye İçin Buluşuyoruz. OHAL ve KHK’ler ile yönetilen bir Türkiye’de yaşamamak için, demokrasi için, emeğimiz için, ifade özgürlüğü için, basın özgürlüğü için, laik ve demokratik bir eğitim için, barış için, kadın katliamlarına dur demek için, işçi cinayetlerine dur demek için, sendikal örgütlenme hakkımız için, demokrasi için buluşuyoruz... Hep birlikte bir kere daha ‘OHAL değil demokrasi istiyoruz’ demek için yan yana geliyoruz”

Son Güncelleme: 14.04.2018 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165