CHP’den Aşdağul çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, Ortaköy'ün Aşdağul beldesinde ihtiyaç...

16 Ocak 2015 Cuma 11:49
CHP’den Aşdağul çıkarması


Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, Ortaköy'ün Aşdağul beldesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet dağıtımı gerçekleştirdi.


'Çocuklarımız üşümesin' sloganı ile bir süredir ilçelerde ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet dağıtımı yapan Çorum Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP'li belediyelere yaptıkları ziyaretler kapsamında önceki günde Aşdağul beldesine giderek bir dizi ziyaretlerde bulundular.


Aşdağul gezisine CHP İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


İlk olarak Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca'yı makamında ziyaret eden CHP'li kadınlar, daha sonra kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahibi çocuklara başta mont ve bot olmak üzere çeşitli kıyafet yardımında bulundular.


CHP'li kadınlar beldeli kadınlarla da kendi yaptıkları yiyecekleri paylaştılar.


CHP İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ve Merkez İlçe Başkanı Firdevs Yalçın, dağıtılan kıyafetlerin temin edilmesinde katkı sağlayan Çorumlu hayırseverlere teşekkür ederek, önümüzdeki günlerde farklı ilçelere de gideceklerini ve çocuklara yapacakları kıyafet yardımını sürdüreceklerini söyledi.





Son Güncelleme: 16.01.2015 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165