CHP’den çiftçiye vaadler

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ile bazı parti yöneticileri Ziraat Odası...

25 Şubat 2015 Çarşamba 12:22
 CHP’den çiftçiye vaadler


CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ile bazı parti yöneticileri Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’a hayırlı ziyaretinde bulundu.


CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, iktidara geldikleri takdirde her zaman çiftçinin yanında olacaklarını belirterek, “Üretim planlaması yapacağız. Çiftçinin ürettiği ürünlerin hepsini alacağız. Çiftçimizi mağdur etmeyeceğiz. Atatürk’ün dediği gibi çiftçimiz milletimizin efendisi olacak. Çiftçimizin refah içinde yaşamasını sağlayacağız.” dedi.


Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve yönetimine teşekkür etti. Sayan, CHP yönetimine başarılar dileyerek, üzerlerine düşen vazifeyi yerine getireceklerini kaydetti.




Son Güncelleme: 25.02.2015 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.