CHP’den HDP açıklaması

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP seçmeninin her evden HDP'ye bir oy verileceğine yönelik sosyal medyada yapılan paylaşımların algı operasyonu ve karanlık güçlerin partisini yıpratma operasyonu olduğunu açıkladı.

21 Haziran 2018 Perşembe 14:54
CHP’den HDP açıklaması

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP seçmenlerine her evden HDP için bir oy verilmesine yönelik sosyal medya paylaşımlarının algı operasyonu ve karanlık güçlerin CHP’yi yıpratma girişimi olduğunu bildirdi.
Tüfekçi, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Dün akşam saatlerinde sosyal medyada CHP Gençlik kolları Whatsapp grubu adı altında bir ekran görüntüsü paylaşıldı. Paylaşılan sahte ekran görüntüsünde gençlik kolları başkanı ve gençlik kollarına bağlı gençlerin sözde konuşmaları yer alıyor. Bu konuşmada CHP Genel Merkezi’nin sözde talimatı ile CHP seçmenlerine her evden HDP için bir oy verilmesi şeklinde konuşmalar geçiyor. Bu ve benzeri paylaşımlar içinde bulunduğumuz seçim süreci içinde algı operasyonu yapan bazı karanlık güçler tarafından Çorum Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratma ve kötü göstermeye yönelik paylaşımlardır. CHP Genel Merkezi’nin böyle bir talimatı kesinlikle yoktur. Bu ve benzeri paylaşımları şiddet ve nefretle kınıyoruz. 
CHP’nin adım adım iktidara koştuğunu gören karanlık güçler panik halinde bir karalama ve yıpratma operasyonu yapıyorlar. Fakat CHP köklü bir parti, bu ve benzeri paylaşımlarla CHP’yi birileri ile ilintili gösteremeye kimsenin gücü yetmez. CHP seçimde millet ittifakı ile seçim işbirliği yapmıştır bunun dışında hiçbir bir parti ile uzaktan yakından iş birliği ya da desteği yoktur. 
Karanlık güçlere buradan bir kez daha sesleniyoruz ne yaparsanız yapın CHP Çorum’da birinci parti olarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.”

Son Güncelleme: 21.06.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165