CHP’den otopark ihalesine suç duyurusu

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Çorum Belediyesi tarafından cadde ve sokakların otopark olarak kullanılmak...

22 Eylül 2014 Pazartesi 14:55
 CHP’den otopark ihalesine suç duyurusu


CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Çorum Belediyesi tarafından cadde ve sokakların otopark olarak kullanılmak üzere yaptığı ihale hakkında suç duyurusunda bulundu.


İhaleye usulsüzlük ve hile karıştırıldığını iddia eden Cengiz Atlas, Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikayet dilekçesinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İhale Komisyon Başkanı Gazanfer Öztürk ve Komisyon Üyesi Ekrem Demirten hakkında suç duyurusunda bulundu.


Adliye önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, belediye tarafından yapılan ihalenin 41 bin TL’ye Çorum Belediyespor’a verildiğini, Belediyespor’un da bu ihaleyi 391 bin TL ile başka şahıslara devrettiğini öğrendiklerini aktararak, kamunun zarara uğratıldığını, buna göz yummayacaklarını bildirdi.


Bağımsız yargının kararını bekleyeceklerini söyleyen Atlas, CHP olarak belediyenin spor kulüplerine yardım yapmasına karşı olmadıklarını, belediyelerin nakdi yardım yapamadıklarını ancak ayni yardımlarla kulüpleri destekleyebildiklerini ifade ettiği konuşmasında, ayak oyunları ile yapıldığını belirttiği ihalelerin karşısında olacaklarını, kimseden korkmadıklarını ve çekinmediklerini sözlerine ekledi.


Atlas, “Çorum halkı rahat olsun, Çorum’un bir kuruşunu bile kimseye yedirtmeyiz.” dedi. Atlas ve beraberindekiler açıklamanın ardından şikayet dilekçesini Cumhuriyet Savcılığı’na teslim etti.




Son Güncelleme: 22.09.2014 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165