Çilek ve kirazda iddialılar

Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Tatlısu ve beraberindeki muhtarlar, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'yı ziyaret etti.

14 Ocak 2015 Çarşamba 18:29
 Çilek ve kirazda iddialılar


Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Tatlısu ve beraberindeki muhtarlar, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'yı ziyaret etti.


Ziyaret hakkında Cahit Bağcı'nın sekreterliğinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer erildi.


Dodurga'dan  İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Tatlısu, Tirenci-Dikenli Köyleri Dernek Başkanı Lütfi Kabakdere ile Dikenli Köyü Muhtarı Murat Şahin, Tirenci Köyü Muhtarı Mehmet Sever ile Köy Azaları Kadir Şahin, Necati Yaşar ve Uğur Kabakdere, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek, köylerinin gelişmesine verdiği katkı ve destekler nedeniyle Bağcı'ya teşekkür ettiler.


Ziyarette gölet ve mesire alanı talepleri hakkında Bağcı'ya bilgi vererek destek isteyen heyet, ayrıca geç hasat edilen kiraz ve çilek yetiştiriciliğinin özellikle Çaybaşı bölgesinde geliştirilmesi için proje yapılmasını talep etti.


Milletvekili Bağcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçelerin kalkınması için her türlü projeye destek verdiklerini hatırlatarak, projelerin inceletileceğini ve değerlendirilerek destek olacağını belirtip "İnşallah Dodurga cevizden sonra çilek ve kirazda da iddialı olacak" dedi. 





Son Güncelleme: 14.01.2015 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165