Çocuklara iyi eğitim hakim olmalı

Saadet partisi yeni eğitim yılını değerlendirdi

17 Eylül 2017 Pazar 00:14
Çocuklara iyi eğitim hakim olmalı

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Eğitim Başkanı Ahmet Emil, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamada,
İlk emri oku olan bir dinin mensupları olarak yeni bir eğitim yılına daha başlıyoruz. Tezgah bozuk ise ne yapılırsa yapılsın maalesef üründe sorunlu olacaktır. Bizim eğitim sistemimiz üzerinde devamlı yaz bozlar la oynandığı için müfredat değişmekte, bakan değişmekte ama sonuç her daim başarısız olmaktadır.” dedi.

Verilen eğitimin toplumdan kopuk, sistemin de sorunlu olduğunu vurgulayan Emil, yaratılış itibariyle temiz olan çocuklara eğitimin hakim olması gerektiğini ifade etti.

Uyuşturucu bağımlısı gençlerin sayısının giderek arttığını belirten Emil, Özümüze döneceğiz, her şeyi ayrı ayrı düzeltmek için vaktimiz yok, bu işi baştan düzelteceğiz, özümüze Milli Görüşe döneceğiz ve her şey Milli Görüşe göre kısa zamanda düzene girecek, böylelikle tüm kesimler huzura ve güvene ulaşacak, Bir memleketin gücü tankı füzesi değil bilakis asıl gücü, İnançlı, imanlı evlatlarıdır diyen ve bu uğurda tüm benliği ile çalışmış olan mehum Erbakan hocayı da rahmetle anıyoruz.

Bu şekliyle yeni eğitim yılında başarıya ulaşılmaz, en azından temennimiz en az zarar ve bela ile tamamlanmasıdır, kendimizi kandırmayacağız, nedenler ve sonuçlar ortadadır.
” dedi.


















Son Güncelleme: 17.09.2017 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.