Çorum, 1994 yılında duruyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Avukat Tufan Köse, demiryolu ve havaalanı gibi yatırımlardan mahrum kalan...

19 Kasım 2013 Salı 11:16
 Çorum, 1994 yılında duruyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Avukat Tufan Köse, demiryolu ve havaalanı gibi yatırımlardan mahrum kalan Çorum’da devlet yatırımı olmadığını söyledi. Köse, partisince Sungurlu Belediye Başkan Adayının tanıtımı için yapılan toplantıda, hükümeti Çorum’a yatırım yapmamakla suçladı.  “Sungurlu 1994 yılında duruyor, Çorum 1994 yılında duruyor” Köse, “Çorum’da hala söylüyorum devlet yatırımı yok hava alanı, demiryolu yok, biz Sungurlu’nun da Çorum’un da kaderini değiştirmeye varız. Bu yolda samimi olacağız, içten olacağız, yaptığımız küçük hatalarda birbirimizi kırmayıp motive edeceğiz. Evlilikte ilk düğme eş seçimidir ve dikkatli olunması gereken bir tercihtir. Ne kadar doğru tercih yapılırsa o kadar mutlu oluruz. Biz Sungurlu’da Cemil Çobaner başkanımla ilk düğmeyi düzgün ilikledik.

Kimseyi ayırmadan 30 bin kişiyi de Cemil başkanıma oy vermiş olarak kabul edip o anlayışla hizmet götüreceğiz. Biz il örgütümüz olarak ben milletvekili olarak, genel merkezimiz olarak her zaman yanındayız. Adayımız sungurlu halkına hayırlı olsun.”


CHP Sungurlu adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Sungurlu Belediye Başkan Adayı Cemil Çobaner kamuoyuna ve partililere tanıtıldı.

Tanıtım programına CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Cengiz Atlas, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılışında konuşan CHP Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen, parti teşkilatı olarak adaylarının arkasında olduklarını söyledi. Şen, “Bu seçimlerde tekrar sosyal demokrat belediyecilikle Sungurlu halkını buluşturacağız. Bu amaçla sizlerden aldığımız güçle 20 yıl önce olduğu gibi Sungurlu Belediyesi tekrar sosyal demokrat olacak.

20 yıldır Sungurlu halkı sosyal demokrasi özlemi içinde, bugün Sungurlu sokaklarında 20 yıl önceki sosyal demokrat belediyenin izleri dışında hiçbir değişiklik yoktur. O halde 30 Mart günü bu gidişata son verip tekrar Sungurlu halkının hak ettiği belediyeye kavuşturacağız.” Dedi.


BU ÜLKEDE ARTIK SAĞ SOL KALMADI

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ise konuşmasında “Bu ülkede artık sağ sol kalmadı. Bu ülkede ülkesine sevdalılar var, bu ülkede bayrak sevdalıları var, bu ülkede istiklal marşımıza andımıza sevdalılar var. Bu bağlamda siyasi düşüncesi ne olursa olsun bayrağına marşına vatanına sahip çıkanlar 30 Martta Cemil Çobaner’i  başkan yapacaklar” diye konuştu.


SUNGURLU’DA YAPILMAYANLARI YAPACAĞIZ

CHP Sungurlu Belediye Başkan Adayı Cemil Çobaner de, salonu dolduran partililere kendini tanıtarak seçilmesi halinde yapmayı planladığı çalışmaları anlattı. 20 yıl Türk Telekom’da hizmet verdikten sonra siyasete atıldığını belirten Çobaner, göreve getirilmesi halinde şimdiye kadar Sungurlu’da yapılmayan hizmetleri hayata geçireceğini kaydetti.


CHP Mecitözü’nde Ünal Yavuz dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, Mecitözü İlçesi’nde belediye başkan adayını belirlemek amacıyla aday adayları arasında önseçim yaptı. Seçimden Ünal Yavuz birinci çıktı. CHP, Mecitözü İlçesi’nde belediye başkan adayını belirlemek amacıyla eğilim yoklaması yaptı. Eğilim yoklamasına CHP Mecitözü Belediye Başkan Aday Adayları Ünal Yavuz, Veli Aylar, İsmail Doğan ve Zeynel Abidin Şahin katıldı. Eğilim yoklaması; CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Ankara Milletvekili Levent Gök ve Artvin Milletvekili Uğur Bayrak gözetiminde yapıldı. Mecitözü Öğretmenevi Sosyal Tesisleri’nde yapılan yoklamaya CHP İl yönetimi, CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ile CHP Mecitözü İlçe Başkanı Seçkin Mert ve çok sayıda partili de katıldı. 169 parti delegesinden 158 kişi oy kullanırken, oyların 157’i geçerli, 1 tanesi de geçersiz sayıldı. Sandıkların açılmasının ardından oy sayımına geçildi. Aday adaylarından Ünal Yavuz 70 oy alarak birinci olurken, Veli Aylar 50, İsmail Doğan 17, Zeynel Abidin Şahin 16 oy aldı.




Son Güncelleme: 19.11.2013 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.