Çorum'a havaalanı sözü verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suludere ile görüşmesinde Çorum'a havaalanı vadinde bulundu

20 Mart 2018 Salı 17:37
Çorum'a havaalanı sözü verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidara gelir gelmez ilk yapacağımız işlerden biri yıllardır Çorum ve Çorumlunun özlemi olan Çorum havaalanı çalışmasını başlatacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmede yıllardır Çorum kamuoyundan düşmeyen havaalanı talebi başta olmak üzere kentin sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

Uzun süren  görüşmenin ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu ,Çorum’un havaalanı talebine ilişkin, “Sözümüz söz, iktidara gelir gelmez ilk yapacağımız işlerden biri yıllardır Çorum ve Çorumlunun özlemi olan Çorum havaalanı çalışmasını başlatacağımızın müjdesini vermemi istedi” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin detaylarını aktaran İl Başkanı Ali Rıza Suludere, “Tabi AKP’liler, Genel Başkanımız Kılıçdaroğluna havaalanı isteğini ilettiğimizi duydular ve  açıklama yapacağımızı da zaten biliyorlardı. ‘Havaalanı  bu kez tamam’ demeye başladılar. Adama sorarlar ey AKP’liler şimdiye kadar aklınız neredeydi.

Sayın Genel Başkanımız; Çorum havaalanı, hakediyor. Çorum’un  ticaretine büyük katkı sağlayacaktır. Benim anladığım iktidar partisinin şu ana kadar  havaalanı olayına sıcak bakmadığını biliyorum. Ancak, bizim iktidarımızda Çorum’un  bir numaralı sorunu olan havaalanı sorununu kökten halledip  Çorum’a da Çorumluya da kazandıracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-03-20 19:37:46

İki tane havaalani sözü verseymiş bari. Biliyor uyanık nasılsa bu millet ne yapsalar bunlara mühür vermez