Çorum AK Parti resepsiyonda

AK Parti 'nin 13. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Genel Merkez ' de resepsiyon verildi.

15 Ağustos 2014 Cuma 18:10
 Çorum AK Parti resepsiyonda


AK Parti 'nin 13. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Genel Merkez ' de resepsiyon verildi. Resepsiyona; Türkiye Cumhuriyeti 'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan yardımcıları, bakanlar, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum eski İl Başkanı AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcı Faruk Özkader,  Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, milletvekilleri, il başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


Başbakan Erdoğan, Anlayışlarında katılımcılık, istişare ve kolektif akılın önem arz ettiğini söyledi. Bu üç başlığın çok çok önemli olduğuna dikkat çeken Başbakan Erdoğan, bunun neticesinde ortaya çıkacak toplayla 27 Ağustosta birlik, beraberlik içinde büyük kongre delegelerinin kararını vereceğini ifade etti. 


13 yaşındaki AK Parti ' nin “parçalandı, parçalanıyor. Gitti, gidecek. Dayanamaz., mümkün değil” sözlerine maruz kaldığını anımsatan Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:


“Fakat bunları niyetleri hiçbir zaman tahakkuk etmedi. Çünkü bunlar milletle aynı istikamete, aynı kıbleye bakmıyorlar. Ama biz milletle aynı istikametteyiz, aynı kıbledeyiz. Onun için hamd olsun milletin partisi, milletin iradesiyle hareket ettiği sürece inanıyorum ki yalnız kalmayacaktır. Yeter ki biz birbirimize değerli kardeşlerim çelme takmayalım. Dışarıdan içeriden bir çok bu işte girişimde olanlar olabilir. Bunlara prim vermeyelim. Bunlara prim vermediğimiz sürece bu hareket geleceğe çok daha güçlü bir şekilde girecektir. Bundan hiçbir kuşkum yok. Çünkü sağlam temeller üzerine bina ettik ve hiçbir zaman basit hesaplar içerisinde olmadık. Millete hizmet aşkı ile tutuştuk, yandık. Bundan sonra yine milletimize hizmet aşkı ile bu yolda devam edeceğiz. Çünkü bizim bu ülkede yapacağımız daha çok iş var. Eğitimde, sağlıkta, adalette, enerjide, gıda, tarım da çok yapacağımız işler var. Büyük düşünmeye mecburuz. Unutmayın, dünya bize bakıyor. İslam dünyası bize bakıyor. Artık gündemi belirlene bir Türkiye yok. Gündem belirleyen bir Türkiye var. Bakınız Ortadoğu da daha güçlü bir Türkiye bilenisiniz ki daha belirleyeceği olacaktır. Onun içinde biz bu yolculukta 2015 ' i daha farklı değerlendirmemiz lazım. Şimdiden 2015 ' e daha güçlü hazırlanmamız lazım.”


Başbakan Erdoğan, daha sonra partisini milletvekilleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı.








Son Güncelleme: 15.08.2014 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.