Çorum AK Parti SKM başarılı

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur, Çorum AK Parti SKM'nin seçim çalışmalarını başarılı buldu.

22 Haziran 2018 Cuma 17:58
Çorum AK Parti SKM başarılı

AK Parti’de istişare toplantıları aralıksız devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Yusuf Ahlatçı, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, SAS Sorumlusu Muttalip Satıcı ve ilçe başkanları katıldı.

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu  Bülent Yağmur, seçim çalışmaları hakkında bilgiler  verdi.

Parti olarak 24 Haziran seçim sürecini değerlendirmek amacıyla bu toplantıları organize ettiklerini vurgulayan Yağmur, seçim güvenliği ve seçim ittifakı ile ilgili bilgiler aktardı.

24 Haziran seçimlerine çok sıkı bir şekilde çalışarak sona yaklaştıklarını belirten Yağmur, son olarak teşkilat çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade etti.

AK Parti Karadeniz Bölgesi Sorumlusu olarak Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastomunu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Tokat, Amasya ve son olarak Çorum teşkilatında değerlendirme toplantısı yaptıklarını hatırlatan Yağmur, SKM’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalarını ele aldıklarını kaydetti.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan ve ekibine teşekkür eden Yağmur, sistemli ve düzenli bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini ve bu nedenle de SKM çalışmaları ve yapılan programların raporlanması konusunda Çorum SKM ekibinin sorunsuz ve Karadeniz Bölge SKM çalışmalarında en üst düzeyde başarılı bulunduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 23.06.2018 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami 2018-06-22 21:16:58

Devlet ve belediye imkanlarını kullan
Devlet memurları işçileri ve taşeronları vekillerin yanında dolaştır ( mesai içinde) adil olmayan yarışta tabiki çık gürültü yaparlar.
Gençler adalet istiyor. Sizde yok

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-06-22 23:52:27

skm başarı derken kırsal da yaşayanlar ne skm yi nede eyup arslanı tanır tanıdıgı bildigi RTE dir şimdi biz oyumuzu ilyönetimi ve skm için mi verdigimizi düşünüyorsunuz kendinizi aldatırsınız