Çorum CHP tarafını belli etti

Kılıçdaroğlu karşıtlarının olağanüstü kurultay hazırlıkları sürerken, Çorum CHP de kimin tarafında olduğunu ortaya koydu

26 Temmuz 2018 Perşembe 12:14
Çorum CHP tarafını belli etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde il başkanları taraflarını belli ediyor. Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, teşkilatlar da renklerini belli etmeye başladı. 

Edindiğimiz bilgiye göre, Çorum’un da  olduğu 59 il başkanından Genel Merkez yönetimine destek geldi.CHP'de, İstanbul, Ankara, İzmir ve Çorum’un da arasında bulunduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerekli olmadığını bildirdi.

Ankara'da toplanan il başkanları adına ortak açıklamayı Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener yaptı. Güvener, "Kamuoyu önünde sosyal medyada basın açıklamaları ve yürütülen olağanüstü kurultay için başlatılan imza süreci partimize zarar vermektedir. CHP İl Başkanları olarak kurultay tartışmalarının imza skoruna dönüştürülerek kamuoyu önünde yapılmasını doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.07.2018 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165