‘Çorum değişim yaşıyor’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

25 Ağustos 2013 Pazar 16:32
 ‘Çorum değişim yaşıyor’


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Ekrem Erdem ziyarette yaptığı konuşmada, Çorum’u her zaman önemsediklerinin altını çizerek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den Çorum Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çorum’un son zamanlarda marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Ekrem Erdem, birçok alanda güzel değişimler yaşadığını söyledi.

Çorum ’da yaşanan değişimden mutlu olduğunu kaydeden Erdem, “Türkiye büyük değişim yaşıyor. Türkiye’de yaşanan değişim Çorum’da da yaşanıyor. Çorum’da yapılan çalışmalarla şehir adeta marka şehir haline gelmiştir. Bu değişimden mutlu oluyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Şehrin gelişmesi ve kalkınması için bütün imkanları seferber ettik, yeni projelerle Çorum’a hizmet etmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’e işlemeli cam vazo hediye etti.

Ziyarette, AK Parti İl Başkan Vekili Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Rumi Bekiroğlu,, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı İlçe Belediye Başkanları hazır bulundu.




Son Güncelleme: 25.08.2013 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165