Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Çorum'un da yer aldığı bazı illerin milletvekilleri ile bir araya geldi

30 Kasım 2017 Perşembe 12:14
Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekillerle parti genel merkezinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Bugünkü toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerindeki AK Parti vekillerinden 51 kişi katılıyor. Toplantıda vekiller illeriyle ilgili sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaracak.

İHA

Son Güncelleme: 29.12.2017 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UÇAĞI havada gören Çorumlu 2017-11-30 16:14:44

Uslu havaalanı haksızlığını aktarsın ama adam kendi mi istemiyordu ne, yoksa oylar düşüyor.

Avatar
Kadir 2017-12-03 10:06:19

Ak Parti kendi içindekileri temizleyemiyor. Sıkıntı burada. Ak Partinin içinin temizlenmesi konusunda samimi olanların sayısı oldukça az. Hal böyle olunca temizlik konusunda patinaj yapılıyor. Çorum da genel il ilçe listelerine Ankara dan birileri müdahale ediyor. Ve bu müdahaleden sayın Cumhurbaşkanının haberi olmuyor. Yani birileri Film çeviriyor Bu durumda da doku uyuşmazlığı oluşuyor. Zaten bu araya sokulan adamları taban ve seçmen kabullenemiyor. Ak-Parti kendini sağlıklı bir şekilde temizlediginde inanın Türkiye uçacaktır.

banner165