‘Çorum tarafını belli etti’

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun...

21 Mayıs 2015 Perşembe 17:44
 ‘Çorum tarafını belli etti’

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum mitingini değerlendirdi.


Bekiroğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum mitingi binlerce Çorumlu’nun katılımı büyük bir coşkuya sahne olmuştur. Çorumlu hemşehrilerimiz 13 yıldır olduğu gibi bir kez daha tarafını net bir şekilde ifade ederek, AK Parti’ye olan muhabbetini cümle aleme göstermiştir. 


Başbakanımız Ankara’da düzenlenen iki ayrı programı nedeniyle Çorum mitingine gecikmek zorunda kalmıştır. 


Mitingimizin geç başlamasına ve havanın sıcak olmasına rağmen Sayın Başbakanımız Abide Meydanı’nda yaklaşık 30 bin hemşehrimize hitap etmiştir.


Miting alanımızın coşkusu, partimizin milletin gönlündeki güçlü sevgisinin göstergesi olurken, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanmaya çalışılan kirli oyunlara karşı da hemşehrilerimiz verilecek en güzel cevabı verdi. 


Çorumlu hemşehrilerimiz istikrardan, milli iradeden ve vatan sevdalılarından vazgeçmediğini, muhalefetin ayağı yere basmayan vaatlerinin boş vaatler olduğunu bir kez daha ilan etti. 


Dünya mazlumlarının umudu Yeni Türkiye’nin inşasında, AK Parti kadrolarının yanında kale gibi duran Çorumlular, ülkemizin birlik beraberliğine kast ederek tuzaklar kuran her türlü şer yapıyı elinin tersiyle bir kez daha itmiştir. 


Yeni ve güçlü bir yürüyüşle ülkemizi 2023 hedeflerine emin adımlarla taşıyan, milletimizin ve tüm dünya mazlumlarının gönlünde taht kuran bilge adam Başbakanımız Prof. Ahmet Davutoğlu, yıllardır Çorum’un hayallerini süsleyen tren yolu konusunda da Çorumlular’a müjde verdi.


Mitingimize katılarak ilimizi ve bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, genel merkez yöneticilerimize, tek yürek halinde hareket ederek başarılı bir organizasyona katkı veren milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza, belediye başkanlarımıza ve tüm teşkilatlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum. Miting alanını, gecikmeye rağmen, aşırı sıcaklara rağmen doldurarak, en önemli mesaja imza atan değerli hemşehrilerimiz, teşekkürün en büyüğünü hak etmiştir.”


 

Son Güncelleme: 21.05.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165