Çorum'un talepleri Cumhurbaşkanı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün parti merkezinde vekillerle istişare toplantısı yaptı

30 Kasım 2017 Perşembe 17:06
Çorum'un talepleri Cumhurbaşkanı'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen programda 18 ilden 51 milletvekiliyle kahvaltıda buluştu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün yer aldığı toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Mersin, Trabzon ve Zonguldak'tan 51 milletvekili katıldı.

Erdoğan'ın Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'la yaptığı görüşmede Çorum'un talep ve sorunlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildiği öğrenildi.

Habercim19'un aldığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerine genel gündem ve 2019 seçimleri ile ilgili genel mesajlar verdi. Erdoğan, 2019 yılı seçim sürecinde sahaya inilmesini, millete dokunularak gönüllere girilmesini,15 yıllık AK Parti hükümetlerinin hizmetlerinin detaylı bir şekilde anlatılmasını,yerel ve genel seçimlerde başarı olunacağını, ülkemiz üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığını, ancak söz konusu baskıları kuranların başarılı olamayacaklarını söylediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.12.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet sarıtekin. 2017-11-30 20:58:27

ÇORUMUN ÖNCELİKLI İHTİYACI ÇORUM HAVA
ALANI.RUTİN ÇALIŞMALAR yatırım gibi
Tv.LERDE SERVİS EDİLİYOR.ÇORUMDAN
ÇOK KÜCUK İLLERE UCAK GİDİYOR
ÇORUMA HAVA ALANI LAYIK DEGİLMİ SAYIN
VEKİLLERİMİZ ĞÖREVİNİ YAPMALIDIR
.