Çorum yeni bir derneğe daha kavuştu

Yağmur Damlası Derneği Çorum Temsilciliği hizmete açıldı

20 Nisan 2013 Cumartesi 17:38
Çorum yeni bir derneğe daha kavuştu

Merkezi Ankara'da bulunan Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Çorum Temsilciliği dün açıldı.

Hamoğlu İş Merkezi 6. katta yer alan açılışa MHP Başkanı Ercan Daşdan, MHP Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül, Genel Yardımcısı Yavuz Koca, Genel Sekreteri Hilmi Durmuş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ile Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkez Başkanı Hüseyin Akgül kesti.

Kurdele kesiminin ardından bir konuşma yapan Yağmur Damlası Derneği Genel Merkez Başkanı Hüseyin Akgül, daha önce hiçbir şehirde il temsilciliği veya herhangi bir şube açmadıklarını ve ilk olarak Çorum’a temsilcilik verdiklerini söyledi.

Akgül, yardım kültürünün Türk Milleti açısından ayrı bir kültür olduğunu belirterek, söyle konuştu; “Yardım, bizim hasletlerimizin içinde, bizim kültürlerimizin içindedir. Yardımlaşmalarımızı yozlaştırmaya çalışan gruplar olsa da bizler işimizi yapacağız. Yardım duadır, gösterişten uzak olup, şahdamarından daha yakın olmalıdır sözü aslında her şeyi anlatmaya yeterli ve değerli bir sözdür. Çorum temsilciliğimizin herkese hayırlı ve uğurlu gelmesini diliyorum.”

Açılış töreninin ardından Hürriyet Meydanı’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle helva dağıtımı yapan dernek yöneticileri ve davetliler, Yağmur Damlası Derneği olarak da Çorum’da ilk faaliyetlerine imza atmış oldu.

Son Güncelleme: 16.07.2018 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.